21 °C Budapest
Ilyen is ritkán van az Ötöslottón: giganyeremény várja a szerencsevadászokat

Ilyen is ritkán van az Ötöslottón: giganyeremény várja a szerencsevadászokat

2021. február 26. 14:28

Az idei év első telitalálatosa 9 hét halmozódást követően már csaknem 2 milliárd forintot nyerhet az Ötöslottón. A szombati lottóshow sztárvendégeként ByeAlex és a Slepp lép fel.

Az elmúlt 9 hétben nem volt telitalálat az Ötöslottón, így a várható főnyeremény ezen a héten már 1,95 milliárd forint. A múlt heti lottósorsolás alkalmával, amelyben az 5-ös szám játszotta a főszerepet, 26 darab négytalálatos szelvény született, amelyek egyenként 2 012 470 forintot jelentettek a szerencsés játékosok számára.

Az Ötöslottó nyereményeinek nagysága attól függ, hogy hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra, van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt 5 szám közül hány játékos találta el mind az 5 számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

Amennyiben egy játékosnak sem sikerül helyesen megtippelnie mind az 5 kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez. Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat, és ha ekkor sincs az utolsó sorsoláson telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a játék Részvételi Szabályzatában foglaltak alapján felosztásra kerül a nyertesek között.

A sorsolás ezúttal is szombaton 18:45-től, a Duna Tv SzerencseSzombat műsorában zajlik, ahol a Luxor sorsolás vendége László Boldizsár énekes lesz, aki nem csak a magyar könnyűzenei pályán ért el komoly sikereket - például a Cotton Club Singers nevű formációval -, de később tenorként számos hazai, illetve külföldi színház és operaház tagjaként jelentős operaénekesi karriert is befutott. A műsor második felében az Ötöslottó sorsolás alkalmával sztárvendégként ByeAlex és a Slepp érkezik, akik a koncertrepertoárjuk igazi klasszikusaival készülnek.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20
Hello vidék  |  2021. szeptember 19. 07:29