26 °C Budapest
Komoly újítás élesedik a Tescónál: mostantól az egész ország le van fedve

Komoly újítás élesedik a Tescónál: mostantól az egész ország le van fedve

2021. február 18. 19:10

Tovább bővült a Tesco Doboz Webáruház, amely február 17-től az ország minden pontját lefedi. Az áruházlánc legutóbb tavaly novemberben fejlesztette szolgáltatását, amely azóta több ezer termékből álló választékot kínál a tartós élelmiszerektől a háztartásban hasznos termékekig. A webáruházból eddig csak az online bevásárlás lefedettségi területén kívül lehetett rendelni, mostantól azonban országszerte elérhető.

A jelenlegi járványidőszakban a Tesco számára különösen fontos, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja vásárlóit és munkatársait. Ezért a bevezetett biztonsági intézkedéseken kívül az áruházlánc a Gazdasági Versenyhivatallal való együttműködésnek megfelelően folyamatosan bővíti online szolgáltatásait, hogy ki tudja szolgálni a megnövekedett igényeket. A fejlesztés legújabb lépéseként a vállalat februárban az ország minden pontjára kiterjesztette Tesco Doboz Webáruház szolgáltatását.

"Vásárlóink a Tesco Doboz webáruházban már lakóhelytől függetlenül válogathatnak mintegy négyezer termékből, beleértve a tartós élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket, babápolási termékeket vagy állateledeleket. Az így összeállított kosár tartalmát a Tesco munkatársai egységdobozokba csomagolják, amelyeket a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül. A szolgáltatás országossá válásával vannak olyan körzetek, ahol a Tesco online szolgáltatásai párhuzamosan működnek. Az itt élőknek azt javasoljuk, hogy ha nem találnak szabad szállítási időpontot az Online Bevásárlásban, és személyesen sem tudnak a termékekért elmenni, válasszák a Tesco Doboz Webáruházat“

- mondta Pártos Zsolt a Tesco-Global Zrt. ügyvezető igazgatója.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?