35 °C Budapest
Komoly újítás élesedik a Tescónál: mostantól az egész ország le van fedve

Komoly újítás élesedik a Tescónál: mostantól az egész ország le van fedve

2021. február 18. 19:10

Tovább bővült a Tesco Doboz Webáruház, amely február 17-től az ország minden pontját lefedi. Az áruházlánc legutóbb tavaly novemberben fejlesztette szolgáltatását, amely azóta több ezer termékből álló választékot kínál a tartós élelmiszerektől a háztartásban hasznos termékekig. A webáruházból eddig csak az online bevásárlás lefedettségi területén kívül lehetett rendelni, mostantól azonban országszerte elérhető.

A jelenlegi járványidőszakban a Tesco számára különösen fontos, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja vásárlóit és munkatársait. Ezért a bevezetett biztonsági intézkedéseken kívül az áruházlánc a Gazdasági Versenyhivatallal való együttműködésnek megfelelően folyamatosan bővíti online szolgáltatásait, hogy ki tudja szolgálni a megnövekedett igényeket. A fejlesztés legújabb lépéseként a vállalat februárban az ország minden pontjára kiterjesztette Tesco Doboz Webáruház szolgáltatását.

"Vásárlóink a Tesco Doboz webáruházban már lakóhelytől függetlenül válogathatnak mintegy négyezer termékből, beleértve a tartós élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket, babápolási termékeket vagy állateledeleket. Az így összeállított kosár tartalmát a Tesco munkatársai egységdobozokba csomagolják, amelyeket a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül. A szolgáltatás országossá válásával vannak olyan körzetek, ahol a Tesco online szolgáltatásai párhuzamosan működnek. Az itt élőknek azt javasoljuk, hogy ha nem találnak szabad szállítási időpontot az Online Bevásárlásban, és személyesen sem tudnak a termékekért elmenni, válasszák a Tesco Doboz Webáruházat“

- mondta Pártos Zsolt a Tesco-Global Zrt. ügyvezető igazgatója.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?