15 °C Budapest

Mától kapható ez az új sorsjegy limitált számban: te készen állsz a csodára?

2020. november 6. 11:02

A korábbi évek gyakorlatát folytatva a Szerencsejáték Zrt. az idei évben is elérhetővé teszi játékosai számára limitált kiadású karácsonyi sorsjegyeit. A legújabb termékek értékesítése november 6-tól veszi kezdetét. Az idei Kiskarácsony sorsjegy 5 különböző grafikai kivitellel jelenik meg. Az adventi vásárt idéző Nagykarácsony sorsjeggyel pedig ismét bárki hozzájárulhat további befogadó játszóterek megépítéséhez.

A nemzeti lottótársaság felmérése szerint a magyar játékosok számára a szezonális karácsonyi sorsjegy különösen kedves, amelyre szívesen áldoznak és adják ajándékba, sőt örömmel fogadják, ha a sorsjegyhez jótékonysági cél is társul. A kutatás eredményeiből kiderült, hogy a fiatal felnőttek körében kiváltképp népszerűnek bizonyult a sorsjegy: mind a vásárlók, mind pedig a kipróbálók körében sokkal magasabb volt a 18-29 évesek aránya, mint a többi korosztályé.

A sorsjegy vásárlók 73%-a számára pedig kifejezetten fontos tényező, hogy a sorsjegy megvásárlásával egy jó ügy mellé állhatnak. Mindezt a számok is alátámasztják, hiszen az elmúlt három évben több mint 7,5 millió darab Nagykarácsony sorsjegyet vásároltak a kaparós sorsjegyek kedvelői.

A Szerencsejáték Zrt. 2017 óta fordítja a Nagykarácsony sorsjegy bevételeinek egy részét olyan befogadó játszóterek tervezésére és létrehozására, ahol a fogyatékossággal élő és ép gyermekek az együtt játszás élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké. Az országos kezdeményezés révén 2020 év végéig összesen 13 befogadó játszótér épült Budapesten és vidéken.

A befogadó játszóterek kivitelezése már az első ütemben is a legmesszebbmenőkig megfelelt az egyetemes tervezés szempontjainak, "A játék összeköt!" program további szakaszaiban a nemzeti lottótársaság szakmai partnereivel egyetértésben több újdonságot is bevezetett: új elemekkel bővült és komplettebbé vált a játékkínálat, valamint egyedi, szerethető, a mesék világát idéző arculatot nyert minden játszótér.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem