Megszólalt Ördög Nóra balatoni botrányuk kapcsán: Mindig akad, akinek valami nem jó!

2020. augusztus 12. 19:09

A brutális közúti forgalom miatt kiakadtak a balatonakarattyai lakók Ördög Nóra és Nánási Pál Nekem a Balaton néven futó kisboltjára. Az üggyel kapcsolatban most megszólalt a népszerű műsorvezető is.

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, durván kiakadtak a balatonakarattyai lakosok és nyaralótulajdonosok Ördög Nóra és Nánási Pál idén megnyitott kisboltjára. A Nekem a Balaton néven futó boltban nyitástól zárásig folyamatos a forgalom, naponta több százan tódulnak be egy kávéra, péksütire, vagy egyszerűen a celebházaspár miatt. A legtöbben viszont autóval érkeznek, amire az apró balatoni település még apróbb utcácskája, ahol a bolt található, nincs felkészülve. Így nem is annyira meglepő, hogy

mindebből mostanra elege lett a lakóknak és az ott állandó nyaralóval rendelkezőknek, és amellett, hogy a közösségi médiában tiltakoznak a forgalom ellen, az önkorményzatnál is bejelentést tettek.

Arról, hogy Ördög Nóra és férje, Nánási Pál hogyan is áll az ügyhöz, eddig csak annyit tudtunk, hogy már számtalanszor kérték vásárlóikat, hogy legyenek szívesek lerakni az autóikat a mintegy 300 méterre, a főút mellett található nagy parkolóban. Most viszont a Bors felkereste telefonon Nórát az üggyel kapcsolatban. A közismertműsorvezető a lapnak elmondta, hogy folyamatos egyeztetésben vannak a rendőrséggel, önkormányzattal, minden szervvel, akikkel csak kell az ügy kapcsán.

Azt gondolom, az itt lakók 90 százalékának a világon semmi gondja sincs a kisbolt népszerűségével, de mindig akad, akinek valami nem jó. Igyekszünk megoldani a problémát!

- tette hozzá Ördög Nóra.

Címlapkép: Google Maps

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem