0 °C Budapest
Turkálóból öltözik a magyar sztárműsorvezető: színt vallott, ezért teszi

Turkálóból öltözik a magyar sztárműsorvezető: színt vallott, ezért teszi

2020. február 16. 15:32

Mádai Vivien előszeretettel vásárol turkálóból, és ha márkásabb darabok után kutat is, csakis akkor veszi meg őket, ha azok akciósak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mádai Vivien saját bevallása szerint csupán tárgyakként kezeli a ruhákat, és bár nagyon szereti a divatot, számára fontos, hogy a ruha legyen érte, és ne pedig fordítva. Ezt a filozófiát pedig a ruhavásárlási szokásaiba is átülteti. A műsorvezető ugyanis csak és kizárólag leértékelt, akciós darabokat hajlandó megvásárolni, és ezen felül rengeteg turkálóból való ruhája is van:

Anyának használtruha-kereskedése volt, úgyhogy nem kellett a szomszédba mennem, ha rám tört a shoppingláz. A turizást én csak kincsvadászatnak hívom, ugyanis olyan egyedi darabokra bukkanhatunk, mint sehol máshol. Az kicsit sem zavar, hogy valaha más is hordta, másvalaki használta, hiszen számomra a ruhák nem egyebek, mint tárgyak, amik értem vannak, és nem fordítva. Sohasem ragaszkodtam hozzájuk, könnyedén le tudok mondani bármelyikről, noha van egy-kettő, amihez érzelmileg az emlékek miatt kötődöm

- mondta el Mádai Vivien a Star Magazinnak. A műsorvezető ezen felül arról is beszámolt, hogy persze drága ruhái is vannak, de azokat csak akkor vásárolja meg, ha legalább 20 százalékkal le vannak árazva. 

Nem szórom el a pénzemet drága holmikra, noha vannak minőségi, értékes ruháim, de azokat is mind akciósan szereztem be

- folytatta a lapnak. "Hiába látok meg a kirakatban egy csodálatos táskát, ha teljes áron adják, nem viszem haza" - vélekedett a műsorvezető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 26. szerda
Vanda, Paula
4. hét
Január 26.
Nemzetközi vámnap
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?