23 °C Budapest
Ilyen egy luxustrafik ma Magyarországon: nem lehetetlen, simán működik

Ilyen egy luxustrafik ma Magyarországon: nem lehetetlen, simán működik

2019. július 9. 08:14

Negyedik éve viszi sikerrel kecskeméti luxustrafikját egy magyar férfi, aki zsinórban harmadszor zsebelte be az Év Boltja verseny díját - írja a HelloVidék.

A kecskeméti Spiritstore kezdetben ugyanolyan koncepció szerint működött, mint a legtöbb magyarországi Nemzeti Dohánybolt: viszonylag szűk italszortimenttel, nappali nyitva tartással egy 60 négyzetméternyi területen. A tulajdonosa azonban ennél többet akart, első vízió között legalább 100 whiskys szortimentet álmodott meg és elkezdte az országot járni inspiráció után kutatva.

Amikor minden összeállt, sőt az alapbolt melletti üzlet eladóvá vált, akkor Szöllősi Balázs, tulaj elkezdte megvalósítani luxustrafikjának ötletét. Megvette a boltot, illetve nem kevés hitelt ölt az üzletbe. A lap azt írja csak a bútorok több millió forintba kerültek, a raktárkészletet tekintve pedig már tízmilliós nagyságrendben kellett számolniuk. Mindennek következtében az alap Nemzeti Donánybolt 2016 őszére egy 

nonstop nyitvatartású, prémium italokat is kínáló üzletté vált, amely választékával a repülőterek luxusboltjait idézi.

Habár kezdetben sokan szkeptikusan álltak a vállalkozás sikeréhez, mi sem igazolja jobban az ötlet működőképességét, minthogy közel négyéves fennállása alatt a bolt idén zsinórban harmadszor zsebelte be kategóriájában az Év Boltja verseny díját. A teljes cikket a HelloVidéken tudod elolvasni!

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?