20 °C Budapest
Őrület, mi történik az Ötöslottón: erre eddig alig volt példa Magyarországon

Őrület, mi történik az Ötöslottón: erre eddig alig volt példa Magyarországon

2019. április 14. 10:01

Tegnap ismét nem vitték el az Ötöslottó főnyereményét, jövő héten így már elképesztő összegért, 4 milliárd 171 millió forintért játszhatnak majd a játékosok - ez a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye.

Az Ötöslottó főnyereménye már elérte a 4 milliárd forintot - ha jövő héten viszik el, akkor a nyertes 4 milliárd 171 millió forinttal lesz gazdagabb. Ez a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye. A z Ötöslottó 62 éves története során volt már jónéhány halmozódás, ilyen összegre azonban eddig csak kétszer volt példa. A rekordot 2003-ban döntötték meg, akkor 5 milliárd 92 millió forintot nyert a szerencsés játékos.

Az ötmilliárdos határt 2015-ben is átlépte az összeg, akkor azonban épphogy nem született rekord: az 5 milliárd 50 millió forint némileg elmaradt a rekordösszegtől. Most azonban ismét megvan rá az esély, hogy a történelmi rekord megdől, hiszen a következő héten már majdnem 4 milliárd forint lesz a tét.

A negyedik legnagyobb összeg "csak" 3 milliárd 177 millió forint, úgyhogy nagy esély van rá, hogy a jelenlegi nyeremény - ha rekordot nem is dönt - de még egy jó ideig dobogós összeg marad.

A Szerencsejáték Zrt. egyébként minden esetben felajánlja a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet a nyeremény átvételekor. Ebből kiderült, hogy a nyertesek zöme már évek óta játszik azzal a játékkal, amelyben nyert, legtöbben állandó számokkal játszanak.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?