12 °C Budapest
Több tízezer magyar vásárolhat mától így: az ágyból sem kell felkelniük

Több tízezer magyar vásárolhat mától így: az ágyból sem kell felkelniük

2019. április 5. 16:01

Mától több új településre is szállít megrendeléseket a Tesco, így a az áruház webshopjában újabb 50 ezer ember vásárolhat.

Április 5-től már Pécs, Pécsvárad, Szentlőrinc, Komló, Hosszúhetény és egyes kelet-pécsi települések lakói is otthonról, akár a Tesco honlapján vagy épp az okostelefonjukon keresztül intézhetik bevásárlásaikat - írja közleményében az áruház.

A Tesco 2013-ban, Budapesten indította el házhozszállítási szolgáltatását. 6 év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített -írják. A folyamatosan bővített, egyre több és több magyar háztartást lefedő Tesco Online Bevásárlás 2019. április 5-én Pécsre, Pécsváradra, Szentlőrincre, Komlóra, Bogádra, Gyódra, Nagykozárra, Pellérdre, Mecsekpölöskére, Cserkútra, Apátvarasdra, Kozármislenyre, Csonkamindszentre, Kacsótára és Hosszúhetényre is megérkezett.

Így az eddigi közel 1,5 millió mellett további 50 ezer háztartás - és egy újabb régió - számára lett elérhető az online bevásárlás lehetősége. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém, Székesfehérvár és Debrecen régióival együtt országosan összesen már 122 településen vehető igénybe a szolgáltatás. A felhasználók az áruház webes felületein, vagy az applikációjában tudják összeállítani a rendelésüket. Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem lenne elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendeltekhez - állítja az áruház.

A Tesco április 5-től 4 autóval és 22 új kollégával végzi a Pécsett és vonzáskörzetében élő, körülbelül 187 ezer lakos kiszolgálását. A vásárlók 2 órás idősávok kiválasztásával, akár 3 hétre előre is leadhatják rendelésüket a közel 20 ezer féle, az áruházival megegyező termékből. A kiszállítást pedig reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?