11 °C Budapest

Több tízezer magyar vásárolhat mától így: az ágyból sem kell felkelniük

2019. április 5. 16:01

Mától több új településre is szállít megrendeléseket a Tesco, így a az áruház webshopjában újabb 50 ezer ember vásárolhat.

Április 5-től már Pécs, Pécsvárad, Szentlőrinc, Komló, Hosszúhetény és egyes kelet-pécsi települések lakói is otthonról, akár a Tesco honlapján vagy épp az okostelefonjukon keresztül intézhetik bevásárlásaikat - írja közleményében az áruház.

A Tesco 2013-ban, Budapesten indította el házhozszállítási szolgáltatását. 6 év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített -írják. A folyamatosan bővített, egyre több és több magyar háztartást lefedő Tesco Online Bevásárlás 2019. április 5-én Pécsre, Pécsváradra, Szentlőrincre, Komlóra, Bogádra, Gyódra, Nagykozárra, Pellérdre, Mecsekpölöskére, Cserkútra, Apátvarasdra, Kozármislenyre, Csonkamindszentre, Kacsótára és Hosszúhetényre is megérkezett.

Így az eddigi közel 1,5 millió mellett további 50 ezer háztartás - és egy újabb régió - számára lett elérhető az online bevásárlás lehetősége. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém, Székesfehérvár és Debrecen régióival együtt országosan összesen már 122 településen vehető igénybe a szolgáltatás. A felhasználók az áruház webes felületein, vagy az applikációjában tudják összeállítani a rendelésüket. Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem lenne elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendeltekhez - állítja az áruház.

A Tesco április 5-től 4 autóval és 22 új kollégával végzi a Pécsett és vonzáskörzetében élő, körülbelül 187 ezer lakos kiszolgálását. A vásárlók 2 órás idősávok kiválasztásával, akár 3 hétre előre is leadhatják rendelésüket a közel 20 ezer féle, az áruházival megegyező termékből. A kiszállítást pedig reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem