24 °C Budapest

Fontos változás a UPC-nél: ezt jobb, ha tudod

2018. május 9. 12:05

Eladja a jelenlegi amerikai tulajdonosa a UPC-t és a hazánkban már mobilszolgáltatóként jelen lévő Vodafone fogja megvenni azt. Az üzlet több országot érint.

A hazai UPC kábel- és internetszolgáltató eddigi tulajdonosa, az amerikai Liberty Global eladja a németországi, magyar, román és cseh érdekeltségeit, írja a Liberty Global reggeli közleményére hivatkozva a Portfolio.Az üzlet 18,4 milliátd dollár, azaz közel 5 ezer milliárd forint értékű. 

Összehasonlításképpen, ez körülbelül megfelel annak az összegnek, amennyit Magyyarország két és fél éve alatt költ el a teljes egészségügyi rendszerére.

A megállapodást még jóvá kell hagynia az Európai Bizottságnak. Az Index vélekedése szerint az új üzlettel a Vodafone a kontinentális Európa területén mostantól felveheti a versenyt az eddigi legdominánsabb piaci szereplővel, a Deutsche Telekommal, amely a Magyar Telekom tulajdonosa is.

NEKED AJÁNLJUK
Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM