21 °C Budapest
Ki nem találod, hol nyílik Jamie Oliver harmadik magyar étterme

Ki nem találod, hol nyílik Jamie Oliver harmadik "magyar" étterme

2017. május 3. 16:50

Bécsben nyílik a következő Jamie's Italian. Az üzletbe már keresik a munkaerőt, és a hirdetés alapján úgy tűnik, az osztrák egységet is a franchise jogainak magyar birtokosa, a Zsidai Group Kft. fogja üzemeltetni - szúrta ki a Pénzcentrum.

Új Jamie's Italian nyílik hamarosan az osztrák fővárosban. A Pénzcentrum szúrta ki a Jamie's Italian Budapest hivatalos Facebook oldalán megjelent álláshirdetést. E szerint már keresik is az új, bécsi egység vezetőjét és konyhafőnökét.

Az álláshirdetés linkjei egyenesen a Zsidai Group Kft. honlapjára vezetnek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak a birtokosa üzemelteti majd az osztrák egységet is. Ezt a feltételezést erősíti az is, hogy már tavaly is hallani lehetett arról, hogy a környező országokban is nyitna Jamie's Italian éttermeket a jövőben Zsiday Zoltán Roy cégcsoportja.

2016 márciusában Zsidai Zoltán Roy arról beszélt, hogy a következő magyar Jamie's Italian talán Bécsben nyílhatna meg. Úgy tűnik, ez most meg is valósul. A részletekkel, például a nyitás várható dátumával, illetve a pontos helyszínnel kapcsolatban, kerestük a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosát, azaz a Zsidai Group Kft.-t is. A nyitás hírét megerősítették, további információt egyelőre nem árultak el.

Nem csak külföldön, Magyarországon is terjeszkednek egyébként. Márciusban szintén a Pénzcentrum szúrta ki, hogy újabb éttermet nyit a fővárosban a Jamie's Italian franchise,  Jamie’s Pizzeria néven új egység költözik a belvárosba. A pontos hellyel kapcsolatban akkor sem árultak el részleteket, a Pénzcentrum értesülései szerint azonban csúszik a korábban beharangozott májusi nyitás.

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?