23 °C Budapest

Ki nem találod, hol nyílik Jamie Oliver harmadik "magyar" étterme

2017. május 3. 16:50

Bécsben nyílik a következő Jamie's Italian. Az üzletbe már keresik a munkaerőt, és a hirdetés alapján úgy tűnik, az osztrák egységet is a franchise jogainak magyar birtokosa, a Zsidai Group Kft. fogja üzemeltetni - szúrta ki a Pénzcentrum.

Új Jamie's Italian nyílik hamarosan az osztrák fővárosban. A Pénzcentrum szúrta ki a Jamie's Italian Budapest hivatalos Facebook oldalán megjelent álláshirdetést. E szerint már keresik is az új, bécsi egység vezetőjét és konyhafőnökét.

Az álláshirdetés linkjei egyenesen a Zsidai Group Kft. honlapjára vezetnek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak a birtokosa üzemelteti majd az osztrák egységet is. Ezt a feltételezést erősíti az is, hogy már tavaly is hallani lehetett arról, hogy a környező országokban is nyitna Jamie's Italian éttermeket a jövőben Zsiday Zoltán Roy cégcsoportja.

2016 márciusában Zsidai Zoltán Roy arról beszélt, hogy a következő magyar Jamie's Italian talán Bécsben nyílhatna meg. Úgy tűnik, ez most meg is valósul. A részletekkel, például a nyitás várható dátumával, illetve a pontos helyszínnel kapcsolatban, kerestük a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosát, azaz a Zsidai Group Kft.-t is. A nyitás hírét megerősítették, további információt egyelőre nem árultak el.

Nem csak külföldön, Magyarországon is terjeszkednek egyébként. Márciusban szintén a Pénzcentrum szúrta ki, hogy újabb éttermet nyit a fővárosban a Jamie's Italian franchise,  Jamie’s Pizzeria néven új egység költözik a belvárosba. A pontos hellyel kapcsolatban akkor sem árultak el részleteket, a Pénzcentrum értesülései szerint azonban csúszik a korábban beharangozott májusi nyitás.

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem