1 °C Budapest
Tömegek sietnek az Auchanba, Sparba: mit vásárolnak ennyien?

Tömegek sietnek az Auchanba, Sparba: mit vásárolnak ennyien?

2017. március 17. 11:02

Márciusban már sokan azon törik a fejüket, hogy a hétvégén végre meg kellene ejteni a szokásos tavaszi nagytakarítást. Erre persze nem árt felkészülni a megfelelő eszközök és takarítószerek beszerzésével. Ehhez most több magyar bolt is segítséget nyújt, van, ahol mindent beszerezhetünk egyszerre, de olyan is akad, ahova egy különösen jó akció miatt érdemes ellátogatni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mostanra már minden kétséget kizáróan beköszöntött a tavasz, így nem is csoda, hogy sokan most kezdenek neki a tavaszi nagytakarításnak. Ehhez viszont érdemes először feltölteni a tisztítószer-készleteinket, ezért körülnéztünk a hazai áruházaknál, hol találunk most akciós készleteket.

Az Auchannál most mindent megtalálunk egyben a nagytakarításhoz, így nemcsak mosóport vehetünk olcsóbban (a Surf, 2,8 kg-os kiszerelése 1599 forint), hanem Cif súrolókrémet 699 helyett 569 forintért, tisztítósprét 909 helyett 699 forintért, és Domestost 499 helyett 459 forintért. A 4,2 kilós Tomi mosópor itt 1999 forint, de ugyanennyiért Persilt is találunk. A Mr. Muscle lefolyótisztító 599 forint, a Froch tisztítószer is szerepel a kiemelt ajánlatok között és a Cillit Bang is 400 forinttal olcsóbban, 899 forintért vásárolható meg. A wc-tisztítók is akciósak, a Dosia termékeket 479 helyett 349 forintért vehetjük meg. A Vileda törlőkendője most közel harmadával olcsóbb, 12 990 helyett 8479 forintért vehetjük meg, de a felmosó vödör, a felmosó, a partvis is akciós.

Ha új háztartási gép beszerzését fontolgatjuk, akkor ezt is megtehetjük, többféle akciós porszívóból és takarítógépből válogathatunk. Mosógépet is vehetünk leárazva, egyes típusokon akár 50 ezer forintot is megtakaríthatunk, arról nem is beszélve, hogy 0 százalékos teljes hiteldíj mutatójú kölcsönt is vehetünk fel ezekre.

Kattints az Auchan akcióiért!

A Spar is minden fontosabb hozzávalót akciósan kínál a kiadós tavaszi nagytakarításhoz. A Clin ablaktisztítóval akkor spórolhatunk igazán sokat, ha egyből kettőt veszünk, így ugyanis 649 helyett csak 449 forint darabja, ami 30 százalékos leárazásnak felel meg (ha csak egyet veszünk, akkor a kisebb a kedvezmény). A Pur mosogatószerek és a Silan öblítők egyaránt negyedével olcsóbbak, a Somathoz viszont 35 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. A mosóporon is spórolhatunk, a 2,8 kilós Tomi szintén 35 százalékkal olcsóbb, ez az ajánlat viszont csak hétvégén él. Hétfőtől viszont a vízlágyító olcsóbb, a Calgont vehetünk 30 százalékos diszkonttal.

Böngészd át a Spar akciós újságját!

Az Intersparba is érdemes ellátogatni a takarításra készülőknek, itt az Alex padlóápolót vehetjük meg ötödével olcsóbban, illetve a nagy kiszereléses (4,2 kg) Tomi mosóporért kell csupán 2199 forintot adni, ha kettőt veszünk egyszerre. A 2,8 kilós Tomi mosópor egyébként itt is akciós, 35 százalékos kedvezményt kapunk ezekre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Kattints az Interspar tematikus akcióiért!

A Tescóban a Domestos akciós, 555 forintot kérnek a tisztítószer 1,25 literes kiszereléséért, illetve a törlőkendőért most 679 forintba kerülnek csomagonként. A mosószerhez itt is olcsóbban juthatunk, a más áruházban is megtalálható Tomit árazták le 38 százalékkal, így 2399 forintért juthatunk hozzá.

A Tesco akciókat itt találod!

Az Aldiban nem találunk kifejezetten a nagytakarításra specializált akciót, azonban a fürdőszobánkat feldobhatjuk néhány új kiegészítővel, vagy a kellélek cseréjével. Vehetünk fogmosópoharat, szappantartót, hajszárítótartót, wc-kefét, wc-papír-tartót együtt, csomagban 1999 forintért, vagy törülközőtartót, tartópolcot, fürdőlepedő-tartót, zuhanykosarat szintén csomagban 3499 forintért. Egy nemesacél szappanadagolóért már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, 1999 forintért kaphatunk ilyet. A Lidlnél sem várja speciális akció a takarítani vágyókat, de mosószert itt is találunk a kiemelt ajánlatok között, a 2499 forintos Omoval mindössze 36 forintba kerül egy mosás.

Az Aldi és a Lidl akciós újságokért kattints!

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?