Összegyűjtöttük, mi lesz nyitva március 15-én

Összegyűjtöttük, mi lesz nyitva március 15-én

2017. március 14. 16:25

Csak egyetlen napra áll meg az élet, ennek ellenére hosszú sorokra lehet számítani kedd este a szupermarketekben. Szerdán, március 15-én munkaszüneti nap lesz, és a boltok többsége nem nyit ki.

Március 15. idén szerdára esik, ami azt jelenti, hogy a munkahét kellős közepébe beékelődik egy szabadnap, másrészt viszont azt is, hogy ez az ünnep nem nyújtja meg a hétvégénket. A szép időre való tekintettel biztos sokan szervezetnek programokat a szabadnapra, de ha a vásárlás is a terveid között szerepel, gyorsan húzd le a listáról.

A boltok ugyanis zárva lesznek. A plázák és bevásárló központok nyitva tartanak az éttermek és szórakozó egységek miatt, a boltok viszont ezekben a komplexumokban sem nyitnak ki. De a vásárláson kívül minden adott lesz egy tartalmas naphoz: éttermek, kávézók, mozik, és a konditermek többsége is várja majd a vendégeket.

Elfogyott a tej?

A konyhára tehát érdemes még ma bevásárolni, hogy ne szerda reggel szembesülj a lesújtó ténnyel: nincs tej a kávéhoz. Nagy raktározásra azonban nincs szükség, hiszen csak egyetlen napra áll meg az élet, csütörtök reggel ismét minden megy a megszokott kerékvágásban. Ha viszont félsz a "rohamtól" - mert hát lássuk be, hogy hétköznap munkaidő után elég hosszú sorok kígyóznak a szupermarketekben, így munkaszünet előtti napon ez halmozottan igaz lehet - és inkább nem állsz sorba egy tej miatt, holnap is nyitva lesz néhány üzlet.

Ennek viszont érdemes alaposan utánajárni: inkább a kisboltok nyitnak majd ki, és azok sem egész napra. A Lidl és az Auchan a honlapján tájékoztatta a vásárlókat, hogy zárva lesznek március 15-én, a Tesco és az Aldi honlapján viszont szó sem esik az ünnepnapról. Ettől még több, mint valószínű, hogy zárva lesz. Egyedül a Spar készült ünnepi nyitvatartással: az üzleteik zárva lesznek, a honlapjukon azonban összegyűjtötték azoknak a Spar partnereknek a listáját (és nyitvatartását), ahol még szerdán is be lehet vásárolni.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 21. szerda
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 20. 18:09