Kiszivárgott: ilyen lesz a legújabb iPhone

Kiszivárgott: ilyen lesz a legújabb iPhone

2016. november 1. 10:04

Aki szerint nem volt elég újítása az idén bemutatott iPhone 7-eseknek, és igazi innovációra szomjazik, annak nem kell már sokáig várnia - idézi Tai Jeng-wu "jóslatát" az Index.

Hogy miért kell komolyan venni Jeng-wu szavait? Nos, ő ugyanis nem más, mint a Sharp vezérigazgatója; ez a cég pedig az Apple egyik legnagyobb gyártójának a Foxconn-nak a tulajdonában van.

Az iPhone-ok most cserélik le az eddig használatos LTPS kijelzőt, OLED panelekere. Azt nem tudjuk, hogy ezek sikert hoznak-e, de az Apple-nek muszáj a fejlődés útját követnie, aminek következő lépcsője az OLED kijelzők felé visz. Ez egyszerre krízis és lehetőség

- nyilatkozta Tai Jeng-wu.

Az ugyan nem hangzott el, hogy mikor történik a váltás, de 2017-ben lesz 10 éve, hogy Steve Jobs bemutatta volna az első iPhone készüléket, így igazán adná magát, hogy ezzel dobbantsanak az évfordulón.

Ráadásul ezzel lemaradásban van az Apple, az egyik legfőbb riválisával, a Samsunggal szemben, a koreai cég ugyanis már évek óta használja a technológiát, például a jelenlegi csúcskészülékében, a Samsung Galaxy S7 Edge telefonjában is ilyen van. Arról nem is beszélve, hogy a néhány napja bemutatott kínai csúcsmobil a Xiaomi Mi Mix is bemutatott néhányat azok közül az újítások közül, amiket várhatóan az Apple is prezentál majd a maga módján.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A Mi Mix szinte kizárólag egyetlen hatalmas kijelző, nincsenek rajta felül hangszórók, vagy alul egy gomb, ahogy az jelenlegi Apple termékein. Iparági elemzők azt várják, hogy a jövőre három különböző méretben is piacra kerülő iPhone-ok, ehhez hasonló kialakítással rendelkeznek majd.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20