18 °C Budapest

Címke: steve jobs (20 cikk)

MTI | 2012. március 15. 18:03

A bolt, ahol percenként 2400 ruhát adnak el

Az év során értékesített ruhák egymás mellé téve a Földtől a Holdig érnének, a házhoz szállított csomagokból pedig havonta egy gízai Kheopsz-piramist lehetett volna felépíteni - derül ki az Alibaba Csoporthoz tartozó vállalat 2011-es év fogyasztási statisztikáit összegző jelentéséből.

Pénzcentrum | 2012. január 8. 15:03

Bookline Top 50: mi volt a kedvenc könyvünk karácsonykor?

2011 decemberében bebizonyosodott, hogy igazi biztonsági játékosok a magyar ajándékozók: a legtöbb karácsonyi ajándékcsomagba már korábbi hónapokban is sikeresen futó könyvek kerültek. Frei Tamás elsöprő sikerű botrányregénye, A Bankár léphetett az ünnepi dobogó legtetejére, Walter Isaacson Steve Jobs életrajza c. könyve a második helyet, míg a Kepes András tollából származó Tövispuszta a bronzérmet tehette zsebre 2011. december 31-én.

Pénzcentrum | 2011. december 11. 14:37

Ez a legolvasottabb könyv most Magyarországon! Mi lesz a karácsonyi kedvenc?

Frei Tamás tépte át a célszalagot november 30-án a Bookline aktuális olvasói sikerlistáján A bankár című botrány-thrillerével - beelőzve olyan, szintén nem kispályás hazai bestseller szerzőket, mint Fejős Éva és Kepes András. Fejős így "csak" a bronzérmet szerezhette meg debütáló és persze igencsak aktuális Karácsony New Yorkban c. romantikus történetével, míg a dobogó második fokára az elsőkönyves Ransom Riggs állhatott a kissé hosszadalmas című, de annál ígéretesebb Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei elnevezésű nemzetközi bestsellerével.

Világgazdaság | 2011. november 29. 09:32

Mától veheted meg az idei karácsony slágertermékét

Annak ellenére is bizakodóak a könyvpiac szereplői, hogy a 2011-es év eddig nem a legjobban alakult a számukra. Az optimizmus oka, hogy az előttünk álló karácsonyi roham sok kiadó és terjesztő arcára mosolyt csalhat. A forgalom szempontjából is kiemelt időszak slágerterméke Steve Jobs önéletrajzi könyve lehet, amely ma kerül a boltokba.

Pénzcentrum | 2011. november 6. 13:00

Íme a világ és a magyarok igazi urai

A világ legbefolyásosabb embere a Forbes magazin listája szerint Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. A megtisztelő címet valószínűleg annak köszönheti, hogy döntéseivel alapvetően befolyásolhatja a Föld 7 milliárd lakójának mindennapi életét. De vajon kinek van ilyen döntő hatása a magyar lakosság életére? A Pénzcentrum.hu összegyűjtötte, kik lehetnek a legbefolyásosabb magyarok.

Pénzcentrum | 2011. október 25. 16:39

Az igazi sikertörténet nem szakadt meg: ki maradhat versenyben a mobilpiacon?

Igazi sikersztori az Apple történetében az iPhone és úgy tűnik, hogy az okostelefonok piacán kibontakozott erős verseny közepette sem veszít vonzerejéből a készülék. A legújabb iPhone már az értékesítés első hétvégéjén az Apple legsikeresebb termékbevezetése lett, ami az értékesített készülékek darabszámát illeti. Az iPhone nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan rekordot döntöget az Apple nyeresége. Több nagymúltú mobilgyártó azonban nem bírta a versenyt, az iPhone megjelenését követően kezdődött el a Nokia és a Research in Motion hanyatlása is.

Pénzcentrum | 2011. október 5. 09:34

Négyes, leülhetsz: elmaradt az iPhone 5 premierje

Néhány új iPod zenelejátszó és a hónapokkal ezelőtt megismert iOS 5 operációs rendszer bemutatása után Tim Cook vezérigazgató lerántotta a leplet az Apple iPhone 4S okostelefonról - írja az Index.

Pénzcentrum/InfoRádió | 2011. október 4. 18:54

Ma hajnalban jön az új iPhone

Az Apple elektronikai és szoftvercég magyar idő szerint kedd este mutatja be sikertelefonja, az iPhone új modelljét. Pletykák szerint akár két új iPhone-t is piacra dobhatnak, miközben bemutatkozik az új vezérigazgató, Tim Cooks is - hangzott el az Inforádió műsorában.

Pénzcentrum/MTI | 2011. augusztus 25. 08:43

56 évesen nyugdíjazta magát a legendás cégvezér

Az amerikai informatikai cég legendás társalapítója és tulajdonosa szerdán jelentette be távozását, s közölte, hogy Tim Cook, a vállalat ügyvezető igazgatója váltja a vezérigazgatói székben.

Pénzcentrum/MTI | 2010. november 14. 18:02

Elárverezik a ritka számítógépet + fotó

Becslések szerint 150 000 fontért (47 millió forintért) fog elkelni az első Apple számítógép azzal az üdvözlő levéllel együtt, amelyet a gép eredeti tulajdonosának Steve Jobs személyes aláírásával küldtek.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 10. 05:22

Milliárdosok első munkahelyei: miből lesz a cserebogár?

A milliárdosok közül sem született mindenki annak: egyesek benzinkasként, mások élelmiszerbolti alkalmazottként kezdték a pályát, és szép lassan gyűjtötték össze mesés vagyonukat. A Forbes magazin utánajárt, hogy a leggazdagabb amerikaiak hogyan kezdték pályafutásukat. Lássuk a listát!