14 °C Budapest
Hisztérikus tömeg Budapesten: új gigaáruház nyílik a belvárosban

Hisztérikus tömeg Budapesten: új gigaáruház nyílik a belvárosban

2016. május 25. 14:05

Bezárja a Vörösmarty téri üzletét a H&M, nincs rá tovább szüksége, mivel holnap, május 26-án megnyílik az ország legnagyobb H&M üzlete a Váci1 Üzletházban. Ez már önmagában is elég indok lenne arra, hogy boltkóros divatrajongók hordái árasszák el az üzletet, de azért a nemzetközi márka nagyon ért ahhoz, milyen akciókkal és nyereményekkel lehet még csábítóbbá tenni a nyitást. 

A nagy kérdés az, hogy vajon mennyire sikerül honosítani a nyugati világban sokat látott bolt előtt sátrazós vásárlói magatartást? Az tény, hogy a svéd multi mindent megtesz érte, ugyanis

aki az első lesz a sorban, annak 100 ezer, a másodiknak 50, a harmadiknak pedig 25 ezer forint értékű ajándékkártyát ad, 

az első száz látogatót pedig háromezer forint értékű ajándékkártyával lepik meg. Sőt, kisorsolnak egy hetijegyet a Sziget Fesztiválra is a sorban állók között, és 20 százalékos kedvezményt adnak azoknak, akik a nyitás napján 10 ezer forint felett vásárolnak - olvasható a multi Facebook-oldalán.

Tavaly ősszel egyébként már volt egy verekedős botránya a H&M-nek, akkor az "x Balmain" kollekcióval sikerült kiváltania hisztérikus állapotokat. A kapunyitás egy kisebb tömegverekedést okozott.

Szóval minden feltétel adott hozzá, hogy holnap is telelegyenek a hírek a kétségbeesetten rohangálós, egymást taposó, összeverekedős csajpankrációktól.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?