Ezekkel a Mars, Sinckers csokikkal jobb vigyázni: itt a teljes lista

Ezekkel a Mars, Sinckers csokikkal jobb vigyázni: itt a teljes lista

2016. február 24. 11:46

A Mars Magyarország is visszahívja elővigyázatosságból egyes termékeit - Milky Way Mini, Celebrations, Snickers Mini, MARS Mini és Multipack -, mivel tudomására jutott, hogy egy darab termékben kisméretű műanyagdarabot találtak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ahogyan arról tegnap már írtunk, Németországban az egyik fogyasztó műanyag darabkát talált egy csokiban, ezért a Mars Inc. 7 havi termelésnek megfelelő adagot hívott vissza Mars, Snickers és Milky Way csokoládékból.

Mint később kiderült  Magyarország is érintett az ügyeben, ezért a Mars Magyarország is visszahívja elővigyázatosságból egyes termékeit.

A visszahívás csak az alábbi, Hollandiában gyártott termékeket érinti, és nem érinti a más lejárati dátummal vagy gyártási számmal jelölt termékeket vagy a máshol gyártott termékeket.

Mutatjuk, hogy itthon mit nem szabad megenni!

A cég közleménye szerint ez egy elszigetelt esemény és kizárólag a fenti termékek lehetnek érintettek. Másfajta csokoládék, más kiszerelésű vagy méretű termékek, más lejárati dátumú vagy gyártási számú, illetve máshol gyártott termékek nem érintettek.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Azok, akik a felsorolt gyártási számú terméket birtokolják, azokat ne fogyasszák el, hanem vegyék fel a kapcsolatot a MARS-sal az alábbi elérhetőségeken:

  • 06-40-181-923 (9 és 17 óra között)
  • patrikp@mediapost-hitmail.ro

A Mars Magyarország őszintén sajnálja, ha vevőit kellemetlenség érte, és minden vásárlótól elnézést kérnek- írja a cég közelményében.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?