16 °C Budapest
Itt az IKEA bejelentése: régóta vártak erre a magyar vásárlók

Itt az IKEA bejelentése: régóta vártak erre a magyar vásárlók

2015. december 15. 12:31

A soroksári IKEA áruház építéséhez kapcsolódó összes régészeti feltárás sikeresen befejeződött, így december 14-én megkezdődtek az áruház építését előkészítő munkálatok. Mint ismert, az új áruház a XXIII. kerületben, a bevásárló üzletközpontban található hipermarketek közelében épül.

A soroksári IKEA áruház építéséhez kapcsolódó összes régészeti feltárás sikeresen befejeződött, így december 14-én megkezdődnek az áruház építését előkészítő munkálatok - közölte a az áruházlánc. A közlemény szerint az új áruházat úgy tervezték meg, hogy energiahatékonyság szempontjából az IKEA régiós zászlóshajója lehessen. Fűtésére és hűtésére például geotermikus fűtőrendszert használnak majd.

IKEA áruházat építeni számunkra soha nem csak egy épület létrehozását jelenti, hanem egy szoros kapcsolat kezdetét is az érintett kerület és az IKEA között. Évekre, évtizedekre szóló elköteleződést a helyi közösség mellett, együttműködést, párbeszédre építő transzparens kommunikációt és közös sikereket

- tette hozzá Marek Feltl, az IKEA Csehország, Magyarország és Szlovákia régiójának vezérigazgatója.

Az IKEA hamarosan önálló weboldalt is indít a soroksári beruházással kapcsolatban, ahol bárki választ kaphat majd az építkezéssel kapcsolatos kérdéseire.

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?