10 °C Budapest
Pofátlan árak a Hungaroringen: 3 ezer egy gyros, hatszáz a kóla

Pofátlan árak a Hungaroringen: 3 ezer egy gyros, hatszáz a kóla

2015. július 25. 13:01

Megdöbbentő árak fogadják idén is a Forma-1-es Magyar Nagydíjra kilátogatókat. Legolcsóbban a gyerekek juthatnak be, a vasárnapi állójegy 12 ezer forint körül mozog. A büfék áraitól is könnyen hőgutát lehet kapni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egy kisebb vagyont simán otthagyhatunk az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A július 24 és 26 között, a Hungaroringen megrendezett versenyre igen sokféle jegyet, sokféle áron válthatunk. Legolcsóbb a felnőtt vasárnapi állójegy, 9 900 forint.

A felső határ pedig az 1,5 millió forintos hétvégi klubjegy.

A belépő mellett az ételekért és az italokért is borsos árat kell fizetnünk. Idén a Hungaroringen egy félliteres üdítőért 600 forintot kérnek, a félliteres dobozos sör pedig 500 forint. A gyros 3 000 forintba kerül, a kürtőskalácsért pedig 1 000 forintot kell fizetnünk - derül ki az Origó beszámolójából.

A Pénzcentrum tavaly készített képein látható, hogy az árszabás szinte alig változott a Hungaroringen. 2014-ben a verseny ideje alatt egy gyros 2 800 forintba került, a sajtos-tejfölös lángos pedig 2 500 forintba.

Kint jársz a Hungaroringen? Feldühítettek a magas árak? Vagy épp ellenkezőleg, túl olcsó minden? Fotózz és küldd el nekünk a penzcentrum@penzcentrum.hu címre!

Így lehet közlekedni a verseny ideje alatt

Az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán az M0-s autóút csomópontja és a Ring pihenőhely között a leállósávon külön forgalmi sávot alakítanak ki a VIP-vendégek részére. Ezen keresztül csak ők közelíthetik meg a versenypályát, a többi látogató a 19-es kilométernél létesített ideiglenes lehajtónál kanyarodhat a Hungaroringhez vezető összekötő útra.  A verseny helyszíne a 23-as jelzésű mogyoródi csomópont felől szintén megközelíthető.

Fontos tudnivaló, hogy az M3-as autópálya a 10-es kilométertől csak útdíj megfizetése ellenében vehető igénybe.

A Liszt Ferenc-repülőtér felől az elmúlt évekhez hasonlóan az M31-es autópályán át is megközelíthető a Hungaroring. Az M5-ös autópálya felől érkezők az M0-s autóút 54-es számú csomópontjánál tudnak ráhajtani az M31-es autópályára, majd azon végighaladva az M3-as autópálya mogyoródi csomópontján át érhetik el a versenypályát.

Az ideiglenes forgalmi rendet sárga színű tájékoztató, illetve változtatható jelzésképű táblák fogják jelezni. Az M31-es autópálya irányából érkezők is csak díjfizetés ellenében használhatják az M3-as autópályát.

A verseny befejezése után a mogyoródi csomópontnál, illetve az M3-as autópálya 19-es kilométerénél létesített ideiglenes felhajtónál lehet ráhajtani Budapest felé az autópályára.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18