Mi folyik az Aldinál? Ezt jobb, ha tudják a vásárlók

Mi folyik az Aldinál? Ezt jobb, ha tudják a vásárlók

2015. május 13. 16:04

Rég volt ennyi termékvisszahívás: az IKEA után az ALDI is lépett, náluk a rollerekkel van gond. Még csak nyugta sem kell, mindkét áruháznál simán visszaadják a pénzed!

Micsoda hét! Alig telt el 3 nap, máris két áruházlánc hívta vissza termékeit. Hétfőn az IKEA jelentette be, hogy gond van a bő 20 éve árusított biztonsági kapukkal; ma pedig az ALDI rukkolt elő vele, hogy veszélyes a 10 ezer forintos gyermek- és tanulórollerek kormánya - pontosabban azok rudazata. Te jó ég! Mi lesz még itt?

Habár az IKEA-ban már 20 éve árulják a PATRULL KLÄMMA és SMIDIG fantázianevű kapukat, az Aldiból pedig alig 2 hete gurulhanak haza a bajos rollerrel a gyerkek, a visszaváltás mégis mindkét áruházban ugyanúgy megy:

Sem az IKEA-ban, sem pedig az Aldiban nem kell bemutatni a vásárlást igazoló nyugtát.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25