13 °C Budapest
Ezeket az ásványvizeket ne vedd, ne idd meg: itt a lista!

Ezeket az ásványvizeket ne vedd, ne idd meg: itt a lista!

Pénzcentrum
2014. augusztus 26. 08:46

12 különböző ásványvíz forgalmazását tiltotta meg és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága.

A tételek az elmúlt hónapokban zajlott ásványvíz célellenőrzés során akadtak fenn az élelmiszerbiztonsági hatóság szűrőjén - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A NÉBIH Saguaro Pannon-Aqua, Pannon-Aqua, Saguaro Mizse, Aquitas Zafír márkákat vont vissza Lidl és Aldi boltokból, illetve egy One Euro Store-ból.

Több tízezer liter ásványvizet vontak ki a forgalomból!


Az üzletláncok - együttműködve a hatósággal - az érintett termékeket haladéktalanul levették a polcokról. A tételeket a

nitrition koncentráció

és a

Pseudomonas aeruginosa nevű baktérium

engedélyezett határértéket meghaladó tartalma miatt kellett visszagyűjteni.

Megszólalt az egyik érintett

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Lidl Magyarország kiemelt figyelemmel kezeli a termékeinek minőségét és az élelmiszerbiztonságot, ezért a továbbiakban az előírásokon felüli, fokozott ellenőrzést vezet be az ásványvizek forgalomba kerülésének tekintetében - tájékoztatta a Pénzcentrumot a diszkontlánc.

A Lidl az érintett ásványvizeket a hatósággal együttműködve haladéktalanul levette a polcairól. Arra kérik a vásárlókat, hogy amennyiben az érintett termékekből vásároltak, azt vigyék vissza bármelyik üzletükbe, a vételárát megtérítik.

12 különböző ásványvíz forgalmazását tiltotta meg és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a NÉBIH


NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20