23 °C Budapest

Friss hírek a legújabb magyar lottónyertesről: innen játszott

Pénzcentrum
2013. szeptember 27. 10:03

Újabb lottómilliomost avattak a héten Magyarországon. A Skandináv lottón több mint 636 millió forintot nyert egy nyugat-dunántúli játékos - értesült a Pénzcentrum.hu.

Alig egy héttel az Ötöslottó hatalmas jackpotja után, a 39. játékhéten a Skandináv lottón is megütötték a főnyereményt. Egyetlen szerencsés játékosnak 636 689 530 forintot hozott a szerda esti sorsolás. Ez minden idők 2. legnagyobb főnyereménye a Skandináv lottón.

A 636 milliót érő kézi húzás nyerőszámai:
3; 7; 8; 16; 17; 21; 24

A gépi húzás nyerőszámai:
5; 6; 14; 18; 21; 29; 35

A Szerencsejáték Zrt. lapunknak küldött tájékoztatása szerint a nyertes szelvényt a Nyugat-Dunántúlon adták fel; a Skandi-nyertes saját számokkal nyert a kézi sorsoláson. Hozzátették: "a nagynyertes anonimitásának védelme érdekében a nyeremény feladásának pontos helyével és nyereményének igénylésével kapcsolatban a Skandi esetében sem tudunk konkrétumokat közzétenni."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Figyelem! Karbantartás a fogadási rendszerben
2013. szeptember 29-én karbantartási leállás lesz a Szerencsejáték Zrt. fogadási rendszerében. A leállás 2013. szeptember 29-én 00:00-tól az Internetes, Telefonos és SMS-es Fogadási Rendszert, illetve a pályázati és információs rendszert érinti. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2013. szeptember 29-én 8 óráig megtörténik. A terminálos értékesítési rendszert a leállás nem befolyásolja.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG ÖTÖSLOTTÓ ALOLDALUNKAT!

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső SKANDINÁV LOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44