7 °C Budapest

Újra keresik Az Év Internetes Kereskedőjét (x)

Pénzcentrum
2013. április 3. 08:45

Idén hetedik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díj pályázatot, amelynek fődíját a www.evker.hu oldalon zajló közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda. A megmérettetésen minden olyan vállalkozás részt vehet, amely magyarországi online kiskereskedelmi tevékenységet folytat, és árbevétele nem haladja meg a 1,5 milliárd forintot.



A szervezők közt találjuk a SzEK.org - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesületet, a kirowski Isobart, az eNET Kft.-t, valamint az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségét, akik kiemelten fontosnak tartják a hazai internetes kereskedelem népszerűsítését és a fogyasztói bizalom növelését.

A verseny közönségszavazással indul március 26. és április 9. között. A közönség, azaz a vásárlók ez idő alatt a www.evker.hu oldalon szavazhatnak kedvenc internetes kereskedőjükre. Minden olyan vállalkozásra lehet voksolni, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti, Magyarországon van bejegyezve és magyar nyelvű honlappal rendelkezik.

Érdemes szavazni, hiszen minden szavazó 30 db garantált Shopline törzsvásárlói pontot kap, amit különböző kedvezményekre válthat be a Shopline webáruházban. Emellett minden voksoló sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a 10 db 5.000 Ft-os Shopline vásárlási utalvány egyikét, vagy a Shopline fődíját, a 100.000 forint értékű könyvcsomagot és egy Koobe tabletet e-könyvekkel. A szavazók emellett szert tehetnek a 200 db 500 Ft-osNetPincér.hu kupon egyikére, illetve a NetPincér.hu fődíjára, egy 50.000 Ft-os kuponra, a Bónusz Brigád 5 db 10.000 Ft-os vásárlási utalványára vagy az Extreme Digital ajándékára, egy Samsung Galaxy Camera Smart fényképezőgépre.

A 30 legtöbb szavazatot kapott kereskedő ezt követően április 22-ig pályázatot nyújthat be, közülük egyet hirdet ki nyertesnek a neves szakemberekből és felelős kereskedőkből álló szakmai zsűri. Az eredményhirdetésre és a díj átadására 2013. május 9-én, a X. E-Kereskedelem Konferencián kerül sor. A nyertes egy évig használhatja az Év Internetes Kereskedője címet, és megkapja a díj főtámogatójának, a PayU-nak a fődíját, egy 1,5 millió forint értékű e-business csomagot, valamint a PayU egyedi szolgáltatási csomagját is.

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem