21 °C Budapest

Meglepetés a CBA-tól! Két napja interneten is árusít

Pénzcentrum
2013. február 21. 14:55

Nagyobb hírverés nélkül kedden elindította megújult online bevásárlási szolgáltatását a CBA, első körben a Budapesten és az agglomerációban élők számára - adta hírül az MTI. Mint arról a Pénzcentrum.hu több ízben beszámolt, heteken belül a legnagyobb élelmiszer kiskereskedelmi üzletlánc, a Tesco webshopja is beindul.

Kedd óta üzemel a CBA megújult webshop áruháza - adta hírül ma az üzletlánc. A közleményből kiderül, több mint 3000 termékből válogathatnak majd az online boltból a vásárlók.

Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a rendelés leadását követően akár már 48 óra elteltével szállítanak. Az időpontot a vevő választhatja ki a felkínált lehetőségek közül, akár este is át lehet venni a termékeket. Egyelőre Budapesten és az agglomerációban lehet házhoz szállítást kérni. Az egyik 21. kerületi áruházban helyszíni átvételre is van lehetőség a rendelés leadását követő munkanapon, 12 órától.

A kínálatban minden termékkategória megtalálható. Újdonság, hogy friss élelmiszereket, pékárut, tejtermékeket, csomagolt húsokat, zöldséget, gyümölcsöt is lehet rendelni. Hozzátette, az igények alapján módosítják majd a kínálatot.

A CBA azzal számol, hogy a webes vásárlás a jövőben folyamatosan erősödni fog, ezért nagy hangsúlyt fordítanak erre a területre - ecsetelte Fodor Attila. Mint azt a Pénzcentrum.hu elsőként megírta, január közepén elindult az előregisztráció a Tesco magyarországi internetes áruházába. Varró Balázs, a társaság kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére elmondta: a várakozásoknál jóval többen regisztráltak. Az új szolgáltatás március végéig beindul. Mintegy 20 000 terméket lehet majd online megrendelni, egyelőre a Tesco is csak Budapesten és környékén tervez házhozszállítást.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35