2 °C Budapest

Lottózók, figyelem! Fontos változások jönnek

Pénzcentrum
2012. december 23. 11:05

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az ünnepi időszak alatt a nyitva tartási és sorsolási rend az alábbiak szerint változik.

A Szerencsejáték Zrt. lottózói december 24-én 12.00 óráig tartanak nyitva, majd 25-én és 26-án (Karácsony, kedd és szerda) zárva lesznek. 2012. december 31-én (Szilveszterkor) a szokásos hétfői nyitvatartási rend szerint, de legkésőbb 14.00 óráig fogadnak játékosokat a lottózók, majd január 1-jén (Újév, kedd) valamennyi lottózó zárva tart.

Az online rendszeren, interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon december 24-én 12 óra 30 percig lesz lehetőség a játékra. A rendszer december 25-én zárva tart, a teljes körű játéklehetőség december 26-án 05.00 órától lesz újból biztosítva.

Ezt követően a rendszer ismét folyamatosan üzemel, a szilveszteri ünnepek alatt és Újév első napján is (2013. január 1., kedd). Az újévi ünnepnapon nyitva tartó értékesítőpartnerek nyitvatartási rendjüknek megfelelően forgalmazzák majd játékokat.

December 24-én a Kenó játék feladására 11 óra 30 percig lesz lehetőség, a Puttó számsorolások 7:05 - 12:00 óra közötti időtartamban kerülnek megrendezésre. 12.00 óra után (az aznapi utolsó Puttó sorsolást követően) csak nyeremény kifizetés lehetséges, Puttó feladás már nem.

December 25-én a Kenó sorsolás és a Puttó számsorsolások elmaradnak. Emiatt az érintett, több sorsolásra érvényes Kenó átvételi igazolások érvényességi időtartama egy nappal meghosszabbodik, ami az átvételi igazoláson is feltüntetésre kerül!

A 2012. december 17-én feladott 14 sorsolásos Kenó mellett megjátszott Jokerszám(ok) Joker sorsolásokon való részvételi száma módosul, 2 helyett 3 Joker sorsolásra lesz(nek) érvényes(ek) és értelemszerűen ennek megfelelő, a terminál által is jelzett részvételi díjat kell fizetni érte/értük. A 2012. december 24-én feladott 7 és 14 sorsolásos Kenó mellett megjátszott Jokerszám(ok) Joker sorsolásokon való részvételi száma is módosul, 7 sorsolásos esetében 1 helyett 2 Joker sorsolásra, 14 sorsolásos esetében 2 helyett 3 Joker sorsolásra lesz(nek) érvényes(ek) és értelemszerűen ennek megfelelő, a terminál által is jelzett részvételi díjat kell fizetni érte/értük!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

December 26-án a Skandináv lottó játékok 15.00-ig adhatóak fel, a Kenó értékesítés zárására 16.30 órakor kerül sor. Másnap, 27-én, elmarad az Astro+TV sorsjegy televíziós játéka.

December 31-én, hétfőn, a Kenó játékok 13 óra 30 percig adhatóak fel, a Puttó számsorsolások a szokásos rend szerint kerülnek lebonyolításra.

2013. január 1-től a Kenó és Puttó számsorsolások ismét a szokott időben, illetve időtartamban kerülnek lebonyolításra, míg az Astro+TV sorsjegy előző heti elmaradt tv show-ját Újév első hetében pótolják, így január 3-án két játékot is tartunk.

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem