3 °C Budapest

Hogyan lesznek nyitva a boltok, a bankfiókok a hétvégén?

Pénzcentrum
2012. október 19. 13:32

Hosszú hétvége előtt állunk, változik az üzletek nyitva tartása. Érdemes figyelnünk arra is, hogy a bankfiókok sem a megszokott rendben várnak minket a következő napokban.

A boltok többsége az alábbi rend szerint lesz nyitva:

SZOMBATON és VASÁRNAP (október 20-21) az üzletek a megszokott, hétvégi rend szerint várják a vevőket. HÉTFŐN, október 22-én szintén az általában megszokott hétköznapi (esetenként hétvégi) nyitva tartással üzemelnek az üzletek, a non-stop hipermarketek általában este 10-kor zárnak.

KEDDEN, október 23-án az üzletek túlnyomó többsége zárva tart. Kivételt jelentenek a non-stop kisboltok, benzinkutak, ajándék-és virágüzletek.

SZERDÁN, október 24-én a boltok a szokásos hétköznapi rend szerint nyitnak, a nagyobb hipermarketek általában reggel 6 órától várják a vevőket.

A bankoknál is lesz változás

Természetesen a bankok nyitva tartását sem hagyja érintetlenül az ünnep: a pénzintézetek kivétel nélkül zárva tartanak kedden (október 23.).

A bankok szombaton és vasárnap a megszokott rend szerint üzemelnek, azaz azok a fiókok, amelyek ezeken a napokon nyitva tartanak (például plázákban, bevásárlóközpontokban), most is kinyitnak. Az általunk megkérdezett pénzintézetek arról számoltak be, hogy a fiókok hétfőn (október 22.) is zárva tartanak - érdemes tehát érdeklődnünk, mielőtt banki ügyintézéssel próbálkoznánk a következő napokban.

Figyeljünk arra is, hogy több bank karbantartást végez a hétvégén online rendszerében, telefonos ügyfélszolgálatánál.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?