-2 °C Budapest

Új bolt nyílik Budapesten: olcsó ruhák, műszaki cikkek

Pénzcentrum
2012. szeptember 3. 16:08

Új adományboltot nyitott Budapesten a Közösségi Szociális Szövetkezet. A bolt működése és jellege az angol charity shopok működésén alapszik, és hasonló az elmúlt években Magyarországon megnyílt adományboltokhoz.Az adományozók a már nem használt tárgyaikat ajánlhatják fel a bolt számára adományként, illetve vevők olcsón juthatnak hozzá használt ruhákhoz, könyvekhez, egyéb használati tárgyakhoz.

Ezt az adományboltot a Közösségi Szociális Szövetkezet hozta létre, amely fő célkitűzésében és működésében segíti elő a társadalmi és környezeti igazságtalanságok felszámolását. Az adománybolt támogatásával a vevők hátrányos helyzetű emberek számára teremtenek munkalehetőséget, csökkentik a környezetükben felhalmozódó hulladékmennyiséget, illetve a szövetkezet egészének működését is támogatják.

A Közösségi Szociális Szövetkezet lapunkat arról tájékoztatta, hogy az adományokat az üzlet nyitva tartási idejében bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni. Minden olyan tárgyat fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges (dísztárgyak, konyhai eszközök, kisebb méretű műszaki cikkek, könyv, játék, ruházati kiegészítők, sportszer, hanglemez, dvd, cd, kisebb régiségek, gyűjteményi tárgyak, műtárgyak, saját készítésű kreatív tárgyak).

A beadott adományokat piaci ár alatt árusítják, ezzel kedvező vásárlási lehetőséget biztosítva azok számára is, akik nem tudják megengedni maguknak, hogy új és drága termékeket vásároljanak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19