2 °C Budapest

Új bolt nyílik Budapesten: olcsó ruhák, műszaki cikkek

Pénzcentrum
2012. szeptember 3. 16:08

Új adományboltot nyitott Budapesten a Közösségi Szociális Szövetkezet. A bolt működése és jellege az angol charity shopok működésén alapszik, és hasonló az elmúlt években Magyarországon megnyílt adományboltokhoz.Az adományozók a már nem használt tárgyaikat ajánlhatják fel a bolt számára adományként, illetve vevők olcsón juthatnak hozzá használt ruhákhoz, könyvekhez, egyéb használati tárgyakhoz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ezt az adományboltot a Közösségi Szociális Szövetkezet hozta létre, amely fő célkitűzésében és működésében segíti elő a társadalmi és környezeti igazságtalanságok felszámolását. Az adománybolt támogatásával a vevők hátrányos helyzetű emberek számára teremtenek munkalehetőséget, csökkentik a környezetükben felhalmozódó hulladékmennyiséget, illetve a szövetkezet egészének működését is támogatják.

A Közösségi Szociális Szövetkezet lapunkat arról tájékoztatta, hogy az adományokat az üzlet nyitva tartási idejében bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni. Minden olyan tárgyat fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges (dísztárgyak, konyhai eszközök, kisebb méretű műszaki cikkek, könyv, játék, ruházati kiegészítők, sportszer, hanglemez, dvd, cd, kisebb régiségek, gyűjteményi tárgyak, műtárgyak, saját készítésű kreatív tárgyak).

A beadott adományokat piaci ár alatt árusítják, ezzel kedvező vásárlási lehetőséget biztosítva azok számára is, akik nem tudják megengedni maguknak, hogy új és drága termékeket vásároljanak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59