Ötöslottó, Joker: fontos változás jön!

Pénzcentrum
2012. augusztus 10. 12:04

Az olimpia miatt holnap, azaz 2012 augusztus 11-én is változás lesz a Luxor, a Joker, illetve az Ötöslottó játékok sorsolási rendjében. Augusztus 20-án pedig zárva lesznek a lottózók - hívja fel a figyelmet a Szerencsejáték Zrt.

Változások az olimpia miatt

Az m1 csatornán a Szerencse Szombat (Luxor, Joker, Ötöslottó) sorsolási műsor sugárzására, illetve élő közvetítésére a megszokott, 18:30 órakor történő kezdéshez képest eltérő időpontban kerül sor. A társaság tájékoztatása szerint augusztus 11-én előreláthatólag este 8 óra után 12 perccel veszi kezdetét a 30-35 perces élő sorsolás, a Szerencse Szombat. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy az adásidők csúszhatnak a magyar vonatkozású sportesemények miatt. A változás viszont nem érinti az említett játékok vásárlásának határidejét, a szerencsevadászok ezen a napon is a megszokott időpontokig fizethetik be játékaikat.

Az Ötöslottó, valamint a Hatoslottó várható főnyereménye a 2012. 32. játékhéten 85 millió, illetve 272 millió forint. A Jokeren ezen a játékhéten 12 millió forint keresi gazdáját. A sorsolásokat, szokásához híven, ezúttal is élőben közvetíti a Pénzcentrum.hu.


Változások az államalapítás ünnepén

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a lottózók az augusztusi ünnepnapon, 2012. augusztus 20-án, hétfőn, zárva tartanak. Az online rendszer viszont ezen a napon is elérhető. A játékosok interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat. Az ünnepnapi játékok sorsolásának rendje változatlan. A Kenó sorsolási műsor pontos sugárzási időpontjáról viszont a TV2 televíziós csatorna aktuális műsorrendjéből tájékozódhatnak majd a játékosok.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?