Itt az OTP és a Sziget nagy bejelentése: féláron a fesztiválra

2012. április 24. 11:07

OTP Maestro PayPass Fesztiválkártya igénylésével 50 százalékos kedvezményt kínál az idei hetijegy árából a Sziget - derült ki a fesztivál, az OTP Bank és a MasterCard mai sajtótájékoztatóján. Fontos újdonság, hogy a korábbi készpénzmentes fizetési rendszerek megtartása mellett idén MasterCard vagy Maestro PayPass kártyával is lehet fizetni a fesztiválon.

Májustól a hetijegy árából 50 százalékos kedvezményt kínál a Sziget azoknak a látogatóknak, akik igényelnek OTP Maestro PayPass Fesztiválkártyát - derült ki a Sziget mai sajtótájékoztatóján. A kedvezmény feltétele továbbá, hogy a jelentkezőknek valamilyen módon igazolniuk kell azt is, hogy legalább már három korábbi fesztiválon részt vettek: a feltételek azonban valószínűleg nem jelentenek túl nagy nehézséget, hiszen a rendezvény online felületén például egy korábbi fotóval vagy történettel is lehet ezt igazolni. A kedvezmény azt jelenti, hogy 31 500 forint az ottalvós, 27 500 forint a hazamenős bérlet. Az 50 százalékos csökkentést azok is megkaphatják, akik már megvették belépőjüket - a PayPass kártya igénylése díjmentes.

Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője elmondta: eddig nagyjából 5 millió látogató fordult meg a Szigeten az elmúlt 19 évben, ezért a rendezvény törzslátogatói számára szeretnének kedvezményt adni. Aki az összes Szigeten ott volt, azok - a főszervező szerint- akár ingyen is a 20. fesztivál vendégei lehetnek. Megmaradnak ugyanakkor a korábbi kedvezmények, például az olcsóbb éjszakai belépő is.

A főszervező kiemelte, hogy pozitívan fogadta a piac az elektronikus fizetés bevezetését, ezért döntöttek a kiterjesztése mellett. Gerendai a PayPass-együttműködést részben azzal indokolta, hogy  így könnyebb lesz kiszűrni a jegynepperek működését. A PayPass-szal kiváltott kedvezményes belépők számát a főszervező tízezer körülire becsülte.

Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese szerint a fiatalok, pályakezdők irányába a továbbiakban is nyit a bank, ezért is fontos a fesztiválokon történő megjelenés. A kártyabirtokos saját személyazonosságának igazolása, a kedvezményes kód és a saját névre szóló bankkártya bemutatásával kapja majd meg a karszalagot - ez nem átruházható, így jelentősen megnehezíti a visszaéléseket is.

Hemberger András, a MasterCard Europe regionális üzleti vezetője elmondta: nem titkolt cél az, hogy minél többen próbálják ki a PayPass érintés nélküli technikáját is. A nyári fesztiválokra PayPass-szal érkezők közvetlenül a kártyához kapcsolódó bankszámlákról költenek, így nem kell külön feltölteni azt a rendezvény termináljain.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?