Közel a 3 milliárdhoz az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. április 7. 15:07

6 millió Ötöslottó-szelvényt adtak fel az elmúlt héten, ez közel duplája egy átlagos játékhétnek. Dübörög a lottóláz Magyarországon, a főnyeremény összege ezen a héten 2 382 millió forint volt.

Élőben közvetítjük a sorsolást!
A 14. heti nyerőszámok:
35; 75; 80; 84; 86;

KATTINTS IDE, és tudd meg, volt-e ötös a lottón!


Egyértelműen meglátszik a szelvényszám alakulásán, hogy 2 milliárd forint fölött van a főnyeremény összege - tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt. Míg egy átlagos játékhéten körülbelül 3,5 millió alapjáték érkezik be, a halmozódás és a különsorsolásos akciók (a 2. és az elmúlt négy hétben) hatására az elmúlt hetekben jelentősen nőtt a játékkedv. Az elmúlt héten közel 6 millió alapjáték érkezett be.

Ilyenkor a megnövekedett érdeklődés részben a játékosok számának növekedéséből adódik, részben pedig abból, hogy az Ötöslottón az egy szelvényen kitöltött saját számokat tartalmazó számtáblákon túl (normál, nem kombinációs játékban) a terminál által generált véletlen számokkal (közismertebb nevén a gépi játékokkal) is kiegészíthetőek a megjátszani kívánt számtáblák, egészen 20 db alapjátékig szelvényenként. Ezt a módszert sokan szeretik azért, mert úgy érzik, hogy a személyhez kötődő számokon túl tőlük független, ténylegesen véletlen számokkal is szerencsét próbálhatnak a kiemelkedően magas főnyereményért.

Ezen a héten a várható főnyeremény 2 382 millió forint, a rekorder Ötöslottó nyeremények sorában ez a 4. helyet foglalná el (egyetlen telitalálatos szelvény esetében). Minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereménye, 5 092 890 758 forint 2003 novemberében talált gazdára. A tavalyi évben egyébként a jelenlegi nyereményhez hasonló összeget két alkalommal is nyertek az Ötöslottón: novemberben 1 milliárd 935 millió, júniusban 1 milliárd 934 millió forintot.

NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19