Az Ötöslottó nyerőszámai az 51. héten + változás

Pénzcentrum
2011. december 25. 19:08

Kihúzták az Ötöslottó 51. heti nyerőszámait. Mivel az idei utolsó sorsoláson nem volt telitalálat, így a következő játékhéten 570 millió forint keresi majd gazdáját.

Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
12, 18, 25, 40, 67

Nyeremények:

Ezen a héten nem volt telitalálat.
A 4 találatos szelvényekre egyenként 1 324 670;
a 3 talaálatosokra egyenként 16 180;
míg a 2 találatosokra egyenként 1 215 forintot fizetnek.

Jokerszám: 875875
Ezen a játékhéten a Jokeren sem volt telitalálat, így a követekező héten 60 millió forint keresi majd gazdáját.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Változás!
A következő játékhéten az Ötöslottó sorsolása, a maihoz hasonlóan ismét vasárnap lesz. Mivel a követekző héten is egy nappal csúszik a sorsolás, így változás lesz a szelvények feladásának határidejében is. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a "szerencsevadászok" az év utolsó hetében az Ötöslottót és a Jokert vasárnap 17.30-ig küldhetik játékba!

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25