Újabb termékcsoportra dolgozta ki a Vidékfejlesztési Minisztérium az élelmiszerkönyv emelt szintű irányelveit - írja a Magyar Hírlap.
Az emelt szintű irányelvek közé először a méz, majd a lekvárok és szörpök kerültek be. Ezeket a termékeket követik most az édesipari áruk, valamint készül a tejtermékek, a sütőipari termékek és a fűszerpaprika emelt szintű irányelveinek meghatározása is.
Ezúttal a hungarikumnak is nevezhető édesség két fajtáját definiálták: a különleges marcipán szaloncukrot, illetve a különleges vajkaramellás szaloncukrot.
A Magyar Élelmiszerkönyv emelt szintű irányelveinek bevezetésével a magasabb hozzáadott értékű, illetve a hagyományos magyar termékek jellegének és minőségének meghatározása és népszerűsítése a cél - mondta el Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszer-feldolgozási főosztályának vezetője.
-
Húsz évre bebiztosították magukat: így juthat fix áron zöldáramhoz ez az ipari óriásvállalat
Tóth Zoltánt, az E.ON EIS (Energy Infrastructure Solutions) megoldásértékesítési osztályvezetőjét kérdeztük.
-
Gesztenye-feldolgozó, pizzéria, repülőgyár, fémipari vállalat - négy cég, négy iparág és azonos kihívások (x)
Az E.ON sikeres hazai kkv-kal közös együttműködésben mutatja be, hogyan tud segíteni egy energiaszolgáltató a cégek versenyképességében.








