13 °C Budapest

90 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz: itt az újdonság

2011. október 4. 17:15

A közösségi vásárlás terén erősít a Bookline, az elsősorban kulturális/szórakoztató szolgáltatások kedvezményes értékesítésére épülő liners.hu-t a múlt héten indította el Magyarország legnagyobb online áruháza.

A Habostortával stratégiai együttműködésben létrejött oldal a két partner erősségeire építve lép be az egyre bővülő közösségi vásárlás piacterére: A Bookline, mint alapító több mint félmilliós felhasználói bázisára és a Habostorta, mint működtető értékesítői tapasztalatára épülőLiners.hu alapítójának a neve a garancia arra, hogy a felhasználók magas színvonalú és megbízható ajánlatokkal találkozhatnak majd.

A Liners.hu minden héten olyan akciós szolgáltatásokat kínál regisztrált felhasználói számára, amelyeket megehet, megihat, megvehet, felhasználhat saját városában vagy országosan. Ezért érdemes gyakran keresni a oldalt, ha vacsorázni, koncertre, kiállításra vagy színházba mennél, de akkor is, ha utaznál, pihennél, sportolnál vagy megszépülnél.

A szolgáltatóktól ilyen nagymértékű engedmény csak abban az esetben kapható, ha biztosítják számukra az általuk meghatározott minimális számú vásárlót. Ezért fontos a közösség ereje, mert együtt a lehető legnagyobb kedvezményt lehet elérni.


"Nem célunk hogy kizárólag az árban versenyezzünk a piac többi szereplőjével- emelte ki Starcz Ákos a Bookline vezérigazgatója - ehelyett arra koncentrálunk hogy a Liners.hu felhasználói olyan előszűrt és magas színvonalú szolgáltatásokhoz juthassanak hozzá kedvező áron, amit a termékek értékesítése területén már megszokhattak tőlünk: elsősorban a kultúra, szórakozás, utazás és wellness-szolgáltatások köréhez kapcsolódó, magas kedvezményt nyújtó ajánlatokra koncentrálunk."

A Liners.hu a Bookline-tól független saját weboldalon fut, ám a Bookline meglévő felhasználóinak nem szükséges újra regisztrálniuk mivel korábbi felhasználói jelszavukkal az új szolgáltatást is rögtön igénybe tudják venni. Ez azonban nem egy zártkörű szolgáltatás, bár alapvetően a Bookline felhasználóinak igényei szerint került kialakításra, bárki számára nyitott az oldal és egy egyszerű regisztrációval azonnal igénybe is vehető. A Liners akciói 5-6 naponta változnak, a kedvezmények a 30 %-tól indulnak és akár a 90%-ig is terjedhetnek, budapesti és vidéki szolgáltatásokat egyaránt kínálva.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm