18 °C Budapest

Köszönjük, önnek még 18 milliárd van a számláján!

Pénzcentrum
2011. július 5. 21:02

100 millió dolláros (több mint 18 milliárd forintos) bankbetétről tanúskodó számlakivonat-cetlit hagyott valaki egy New York-i pénzkiadó automatánál. Ez annyira meglepte az utána következőt, hogy lefotózta, és közzétette a világhálón.

A kivonat alapján az igen tehetős illető 400 dollárt vett fel a gépből, és további 2 dollár 75 centtel fogyott bankbetétjéről a pénze, mivel ennyi volt a pénzfelvétel bankomathasználati díja. A 80 ezer forintnyi kivét azonban nem terhelte meg nagyon a számlát, mivel a cetli tanúsága szerint az illetőnek maradt még 99 millió 864 ezer 731 dollárja és 94 centje.

A kivonat találgatást indított el arról, hogy ugyan ki lehet a dúsgazdag személy. A tippek toplistájának élére egy 53 éves amerikai milliárdos, David Tepper került, aki hírhedten nem túl takarékos.

Tavaly 43,5 millió dollárért (8,7 milliárd forintért) vett egy palotát felettébb puccos környéken, majd leromboltatta, hogy még nagyobbat és fényűzőbbet építtessen a helyére. Tepper vagyonát 5 milliárd dollárra becsülik, az amerikai Forbes magazin a világ 208. leggazdagabbjának sorolta be legutóbbi lajstromján. A férfi azonban tagadja, hogy az ő számlájáról lenne szó.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"Még a hidegvízre valót se kamatozná ez a pénz, ha ilyen megtakarítási számlán tartanám. A kivét időpontjában egyébként is vakáción voltam, nem pedig New Yorkban, így ha enyém lenne is a kivonat, nagyon erős szélnek kellett volna fújnia" - idézte a The Daily Telegraph című brit Teppert.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?