19 °C Budapest

A hatoslottó nyrőszámai a 16. héten + fontos közlemény

2011. április 24. 16:17

Kihúzták a Hatoslottó 16. heti nyerőszámait. Ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, így a következő héten a várható főnyeremény 270 millió forint lesz.

A Hatoslottó nyerőszámai a 16. játékhéten, emelkedő számsorrendben, a következők:
3, 10, 31, 39, 40, 44

Nyeremények:

Ezen a héten 6 találatos szelvény nem volt;
az 5 találatosokra egyenként 378 260;
a 4 találatosokra egyenként 6 615;
míg a 3 találatosokra egyenként 1 315 forintot fizetnek.

Jokerszám: 336278
A Jokeren ezen a héten egy telitalálat volt. A szerencsés nyertes közel 69 millió forinttal lett gazdagabb. A Joker jövő heti várható főnyereménye 12 millió forint lesz.


Lottózók, figyelem! Fontos változások húsvétkor

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a húsvéti ünnepnapokon - 2011. április 24-én, vasárnap és április 25-én, hétfőn - a társaság saját lottózói zárva tartanak.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található közlemény szerint a nyitva tartó értékesítőhelyeken (pl. benzinkutak, szórakozóhelyek, stb.), valamint interneten, telefonon, SMS-ben és OTP ATM-eken keresztül a szokott módon lehet majd játékot feladni. Az adott napi játékok és fogadások sorsolásának, pályázásának rendje változatlan.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?