21 °C Budapest

Tesco: jön a tavaszi akció

2011. március 16. 18:02

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2010 őszén ismét országos kampányt hirdetett PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére. A 2010. szeptember 24. és 2011. február 11. között lezajlott akció során mintegy 9 millió darab PET-palackot és 33 millió darab alumíniumdobozt gyűjtöttek össze a Tesco vásárlói - áll az áruházlánc közleményében.

A Tesco szeptember 24. és február 11. között országszerte 110 hipermarketben újra, immár harmadik alkalommal hirdetett nagyszabású nyereményakciót a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére. A vásárlók 9 millió darab PET-palackot, valamint 33 millió alumíniumdobozt gyűjtöttek össze az akció ideje alatt. Az előző, 2010 augusztusában lezárult kampányhoz képest 50%-kal több PET-palackot és 73%-kal több alumíniumdobozt vittek az áruházakba.

"Köszönjük vásárlóinknak, hogy ilyen szép számban részt vettek az akcióban, és a gondosan összegyűjtött 9 millió PET-palack és 33 millió alumíniumdoboz révén hozzájárultak ahhoz, hogy környezetünk zöld és élhető maradhasson. Tavasszal szeretnénk folytatni a hulladék-visszagyűjtést népszerűsítő kampányaink sorát, reméljük, ismét csatlakoznak hozzánk", mondta Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?