30 °C Budapest

Zara rajongók, figyelem: online boltot nyitott a divatóriás

2010. szeptember 2. 14:02

Végre megnyitotta online shopját a spanyolt divatcég, a Zara. A szolgáltatás egyelőre Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában érhető el.

A lépésre már hosszú ideje készül a divatcég, - lakásfelszerelést már eddig is forgalmaztak a világhálón - most azonban, hogy a hagyományos bolti forgalom lecsökkent, végre tényleg beszerezhetők a ruhadarabok interneten keresztül is.

A H&M is két héten belül, szeptember 16-án követi riválisa példáját, míg a Gap múlt hónapban kezdte meg először az Egyesült Államokon kívülre is értékesíteni online áruválasztékát.

A tapasztalatok alapján az online üzletek megnyitása nem okoz forgalomcsökkenést a meglévő hagyományos üzletek esetében, sőt elsősorban új vevőket hoznak a cégek számára.

A Zara Facebook oldaláért több, mint 4,5 millióan rajonganak, akikből jó néhányan potenciális vásárlói lehetnek az online shopnak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Zarat tulajdonló Inditex vezérigazgatója, Pablo Isla a BBC-nek azt nyilatkozta, a csoport többi divatcége várhatóan a következő években szintén megnyitja online boltjait.

Becslések szerint az online vásárlások értéke jelentősen, 144 milliárd dollárra fog emelkedni 2014-ig a nyugat-európai országokban, amely közel kétszerese a tavalyi forgalomnak. Ennek ellenére az internetes vásárlások aránya még elenyészőnek tekinthető: Nagy-Britanniában az összes vásárlás alig több, mint 8 százalékát teszi ki.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?