25 °C Budapest

Váltson négyesbe! (x)

Pénzcentrum
2010. július 22. 14:31

A T-Home és a T-Mobile új, közös ajánlata, a Paletta szolgáltatáscsomag összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefon-szolgáltatást egyesít a piacon egyedülálló módon.

Gondolt már arra, milyen jó lenne, ha a tv-t, az otthoni vezetékes internetet és telefont, sőt, még a mobiltelefonon lebeszélt perceket egyben, kedvező havi díjért fizethetné elő? Ha igen, érdemes tovább olvasnia, mert cikkünkben bemutatjuk a T-Home és a T-Mobile új, közös ajánlatát, a Paletta szolgáltatáscsomagokat. Ezek legfőbb előnye, hogy az országban elsőként négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást, tévét, internetet, vezetékes és mobiltelefonálást kínálnak egyben, meghatározott díjcsomagokkal, egy havi díjért (világszerte ezért is hívják az ilyen csomagokat quadroplaynek). Ráadásul a Paletta csomagok valamelyikére előfizetve, a csomagban foglalt otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhat minden normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőt!


A kisebb Paletta M csomag havi 10990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 50-nél több digitális tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást kínál. A nagyobb Paletta XL 16 990 Ft-os havi díja pedig maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az közel 50 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást biztosít.


A Paletta szolgáltatáscsomagok ráadásul további különleges kedvezményeket tartogatnak. Az egyik, egyedülálló lehetőség, hogy a Paletta csomagba bevont otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobiltelefon-előfizetés vonható be, és összesen 4 bevont mobiltelefon-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Paletta Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.


Amennyiben a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők önnél és szeretné élvezni a Paletta csomagok előnyeit és kedvezményeit, keresse fel a T-Home vagy a T-Mobile honlapját (www.t-home.hu és www.t-mobile.hu), ahol az igénybevétel részletes és teljes körű feltételeit, valamint a megrendeléssel kapcsolatos információkat is megtalálja.

(x)

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM