27 °C Budapest

Váltson négyesbe!

Pénzcentrum
2010. július 22. 14:31

A T-Home és a T-Mobile új, közös ajánlata, a Paletta szolgáltatáscsomag összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefon-szolgáltatást egyesít a piacon egyedülálló módon.

Gondolt már arra, milyen jó lenne, ha a tv-t, az otthoni vezetékes internetet és telefont, sőt, még a mobiltelefonon lebeszélt perceket egyben, kedvező havi díjért fizethetné elő? Ha igen, érdemes tovább olvasnia, mert cikkünkben bemutatjuk a T-Home és a T-Mobile új, közös ajánlatát, a Paletta szolgáltatáscsomagokat. Ezek legfőbb előnye, hogy az országban elsőként négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást, tévét, internetet, vezetékes és mobiltelefonálást kínálnak egyben, meghatározott díjcsomagokkal, egy havi díjért (világszerte ezért is hívják az ilyen csomagokat quadroplaynek). Ráadásul a Paletta csomagok valamelyikére előfizetve, a csomagban foglalt otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhat minden normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőt!


A kisebb Paletta M csomag havi 10990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 50-nél több digitális tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást kínál. A nagyobb Paletta XL 16 990 Ft-os havi díja pedig maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az közel 50 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást biztosít.


A Paletta szolgáltatáscsomagok ráadásul további különleges kedvezményeket tartogatnak. Az egyik, egyedülálló lehetőség, hogy a Paletta csomagba bevont otthoni vezetékes telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobiltelefon-előfizetés vonható be, és összesen 4 bevont mobiltelefon-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Paletta Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.


Amennyiben a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők önnél és szeretné élvezni a Paletta csomagok előnyeit és kedvezményeit, keresse fel a T-Home vagy a T-Mobile honlapját (www.t-home.hu és www.t-mobile.hu), ahol az igénybevétel részletes és teljes körű feltételeit, valamint a megrendeléssel kapcsolatos információkat is megtalálja.

(x)

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?