21 °C Budapest

Botrány! Hamisítványokkal kereskedett a rendőr

Pénzcentrum
2010. május 19. 15:02

Hamisítványok értékesítésének gyanújával vettek őrizetbe a brit hatóságok egy fiatal rendőrt a napokban. A gyanú szerint a férfi a helyi használtpiacon lefoglalt kalóztermékeket próbálta továbbadni.

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület honlapjának beszámolója szerint egy 24 éves brit rendőrt vettek őrizetbe és hallgattak ki hamisítási ügyben a napokban a kenti hatóságok. A gyanú szerint a férfi több ezer font értékű hamis terméket próbált meg eladni egy társával, amelyet előzőleg a használtcikk piacon foglalt le.

A hatóságok közlése szerint a rendőr, akit időközben felfüggesztettek, jogosultság nélkül, hamis iratokkal foglalta le a hamisítványokat. A cikkek között zömmel kalózlemezek szerepeltek, de hamis ruházati termékeket és kozmetikumokat is találtak nála.

A férfi ellen márciusban merült fel először a hivatali visszaélésre utaló gyanú, de a nyomozás során előkerült bizonyítékok arra utalnak, hogy már jóval ezelőtt üzletelt hamisítványokkal. A rendőrt óvadék ellenében szabadlábra helyezték, ellene eljárást indítanak.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?