Media Markt, Euronics: 3D tévék napokon belül

Pénzcentrum
2010. március 30. 09:32

Április elején már a magyarországi elektronikai szakkereskedésekben is megjelennek a nagy elektronikai márkák - LG, Panasonic, Philips, Samsung - első 3D tévéi -írja a Világgazdaság.

A lap úgy tudja, a legolcsóbb modellek ára félmilliónál kezdődik, de egyes képernyőméretekért egy-két milliót is fizethetünk. A kereskedők idén és jövőre inkább csak az újdonságokért rajongókra számíthatnak.

A 3D-s tévéadásra még várnunk kell, így elsősorban az erre a technológiára készült Blu-ray filmekkel és játékokkal használhatjuk a készülékeket.

A Media Markt arra számít, májustól jönnek az olcsóbb, 300-400 ezer forint körüli típusok. Az Euronics üzletekben pedig az a Samsung készülék lehet a sláger, amely a kétdimenziós adásokat is képes 3D-ben megjeleníteni.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22