15 °C Budapest

Játék tudatos fogyasztóknak: ötvenezres nyeremény!

Pénzcentrum
2010. március 2. 09:47

Kétfordulós játékot szerveznek a fogyasztóvédők, takarékos családoknak, személyeknek. A www.megtakaritasiiskola.hu oldal szerkesztői két forduló után hirdetnek nyertest, értékes pénz és tárgynyereményekkel.

A játék első fordulójában egy pénzügyi kifejezésekkel kapcsolatos tesztet kell kitöltve visszajuttatni a megadott e-mail címre egy, az oldalon (www.megtakaritasiiskola.hu) történt regisztráció után. A tesztre a jó válaszokat az oldal pénzügyi szótárjának olvasása, vagy a különböző menüpontok áttekintése esetén tökéletesen ki lehet tölteni.

A játék második fordulójában előzetes családi (háztartási) költségvetést kell készíteni, majd összevetni azt a hónap végi valósággal. A tesztet hibátlanul kitöltők, illetve a költségvetést jól vezetők között a Fogyasztóvédők 50 ezer forintos nyereményt, illetve értékes könyvjutalmakat sorsolnak ki.

A teszt kitöltésére, illetve a kitöltött tesztek beküldésére 2 hét áll rendelkezésre. Az oldalról letölthető tesztet a jatek@megtakaritasiiskola.hu e-mail címre kell elküldeni 2010. március 22-ig, miután a felhasználó regisztrált az oldalon. A regisztráció alkalmával megadott adatokat fel kell tüntetni az e-mail-ben.

A játékban a szervező FOME tagjai, illetve azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?