12 °C Budapest

Játék tudatos fogyasztóknak: ötvenezres nyeremény!

Pénzcentrum
2010. március 2. 09:47

Kétfordulós játékot szerveznek a fogyasztóvédők, takarékos családoknak, személyeknek. A www.megtakaritasiiskola.hu oldal szerkesztői két forduló után hirdetnek nyertest, értékes pénz és tárgynyereményekkel.

A játék első fordulójában egy pénzügyi kifejezésekkel kapcsolatos tesztet kell kitöltve visszajuttatni a megadott e-mail címre egy, az oldalon (www.megtakaritasiiskola.hu) történt regisztráció után. A tesztre a jó válaszokat az oldal pénzügyi szótárjának olvasása, vagy a különböző menüpontok áttekintése esetén tökéletesen ki lehet tölteni.

A játék második fordulójában előzetes családi (háztartási) költségvetést kell készíteni, majd összevetni azt a hónap végi valósággal. A tesztet hibátlanul kitöltők, illetve a költségvetést jól vezetők között a Fogyasztóvédők 50 ezer forintos nyereményt, illetve értékes könyvjutalmakat sorsolnak ki.

A teszt kitöltésére, illetve a kitöltött tesztek beküldésére 2 hét áll rendelkezésre. Az oldalról letölthető tesztet a jatek@megtakaritasiiskola.hu e-mail címre kell elküldeni 2010. március 22-ig, miután a felhasználó regisztrált az oldalon. A regisztráció alkalmával megadott adatokat fel kell tüntetni az e-mail-ben.

A játékban a szervező FOME tagjai, illetve azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?