23 °C Budapest

Kedvelik a vásárlók a polgári outletet

Pénzcentrum
2010. március 1. 09:47

Jól teljesít a legfiatalabb magyar outlet: a Polgár mellett 2008-ban megnyílt M3 Outlet a régióban komoly sikereket ér el - írja a Napi Gazdaság.

A látogatószám az M3-ban tavaly 600-700 ezer fő között alakult. Az előző egy évben elsősorban a nyaralási szezonban volt nagy a forgalom, a környező városok üdülőközönsége előszeretettel látogat a központba. Jelentős a külföldiek szerepe is, a közönség 25-30 százalékát lengyelek, szlovákok és ukránok teszi ki, de az autópálya miatt a román vásárlók is szívesen fordulnak meg az üzletekben.

Az M3 jóval "nehezebb" piacon nyitott, mint a Pest környéki Premier. Szebenyi Miklós igazgató a Napi Gazdaságnak elmondta: az M3-nál sokkal több marketingmunka van, a vidéki polgárság nehezebben "mozdítható".

Még több üzlet is keresi a vásárlóit, így néhányan cserélődhetnek. Az igazgató több nagy "durranást" vár idén, ám erről addig nem kíván beszélni, amíg nincs meg a szerződés. Belátható időn belül el szeretnénk érni az ötvenes üzletszámot - mondta Szebenyi.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?