16 °C Budapest

Felejthetetlen Valentin-nap, mindössze 2827 forintból!

2010. február 12. 05:32

Valentin-nap, extra olcsón: a cél, hogy minél kevesebb pénzből hozzuk ki a szerelmesek ünnepét, úgy, hogy tartalmas és emlékezetes estét töltsünk párunkkal. Lesz itt bor, csoki, virág, film: minden, ami egy romantikus estéhez szükségeltetik...mindez 3000 forint alatt.

Virág:

Fotó: tesco.hu


Úgy tűnik, hazánkba is végérvényesen begyűrűzött az a trend, mely szerint virágot nem a virágboltban vásárolunk, hanem a hipermarketben. Olcsón. A britek ezt például annyira tökéletesre fejlesztették, hogy a tanév zárultával ugyanis különlegesen olcsón adják a vágott virágokat, így a diákok gazdaságos csokrokat adhatnak tanáraiknak.
Virágzó üzlet: elképesztő hipermarket-stratégia

Mi most a Tescoban találtunk 9 szálas rózsacsokrot 499 forintért.

Csoki:

Fotó: auchan.hu


Mint azt tegnapi körképünkben megmutattuk, szinte mindegyik áruházlánc készült akciókkal Valentin-napra. Az ajánlatok közül a csokoládé és az édesség sem hiányozhat, válasszuk például a Szamos Marcipán Macskanyelvét, mely az Auchan kínálatában 799 forintba kerül. Szerelmes pillanatokra telitalálat.
Tanga és neglizsé: így készülnek az áruházak a Valentin-napra

Bor:

Fotó: bortarsasag.hu


Bort ezúttal a Bortársaság kínálatából ajánlunk: A balatonlellei Konyári Merlot-Kékfrankos 2007-es "mély, szinte parfümös illatában szilva, édes fűszerek és egy kis medvecukor, kóstolva egyenes, markánsabb tanninú, csokis zamatú". 990 forintba kerül.

Estére:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A szirupos romantikus mozifilmek helyett szirupos romantikus filmeket ajánlunk a magyar televíziók kínálatából: A Viasat 3 például az utóbbi évek magyar vígjátékterméséből válogat: 13.25: S.O.S. szerelem!; 17.05: Állítsátok meg Terézanyut!; 22.00: Csak szex és más semmi

Éjszakára:

Fotó: rossmann.hu


A Pénzcentrum természetesen minden élethelyzethez tud hasznos -és spórolós tanácsokat adni: a Rossmann drogériákban most 539 forintos áron kaphatóak a Durex óvszerek. (Ugyanitt a gyártó több más terméke is kedvezményesen vásárolható meg).

Így tehát komplett Valentin-napot hozhatunk ki, akár már 2827 forintból. A szerelmesek ünnepének igazi üzenetét azonban soha ne felejtsük el: VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI!

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm