13 °C Budapest

A Tescóban kérte meg a matróna kezét: ketten együtt 181 évesek!

2009. október 11. 12:02

Négy év járás után egybekelt a 94 éves brit Les Atwell és a 87 éves Sheila Walsh, ezzel ők lettek a legidősebb ifjú pár a szigetországban. A lánykérés sem nevezhető mindennapinak, az aggastyán egy Tescóban kérte meg a matróna kezét.

A kapcsolatuk négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor a férfi takarítónője megkérdezte, hogy bemutathatja-e egy barátnőjének. A kerítő szerepét játszó hölgy a barátnőjének ugyanazt a kérdést tette fel, miszerint ismer egy kedves öregurat, akivel neki is érdemes lenne találkozni.

Az első randevút egy Tesco kávézójába szervezték, ahol Les azonnal levette a lábáról Sheilát, aki mint mondta "szerelem volt első látásra". A férfi négy év után elvitte a párját ugyanabba a kávézóba és megkérte a kezét. Hozzátette, hogy ha igent mond, akkor is gyorsan kell cselekedni, mert az ő korában nem tudni, hogy meddig él az ember.

Les Atwell és Sheila Walsh (Forrás: Telegraph)

A pár a családtagok és a barátok jelenlétében mondta ki a boldogító igent, a ceremónián jelen voltak az előző házasságokból született gyermekek és unokák is. Az ifjú pár kéthetes nászútra indul, egy Földközi-tengeri utazás keretében érintik Barcelonát, Rómát és Athént is.

A világrekordot egy francia pár tartja, akik 94, illetve 96 évesen házasodtak össze mér 2002-ben

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45