22 °C Budapest

A Tescóban kérte meg a matróna kezét: ketten együtt 181 évesek!

2009. október 11. 12:02

Négy év járás után egybekelt a 94 éves brit Les Atwell és a 87 éves Sheila Walsh, ezzel ők lettek a legidősebb ifjú pár a szigetországban. A lánykérés sem nevezhető mindennapinak, az aggastyán egy Tescóban kérte meg a matróna kezét.

A kapcsolatuk négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor a férfi takarítónője megkérdezte, hogy bemutathatja-e egy barátnőjének. A kerítő szerepét játszó hölgy a barátnőjének ugyanazt a kérdést tette fel, miszerint ismer egy kedves öregurat, akivel neki is érdemes lenne találkozni.

Az első randevút egy Tesco kávézójába szervezték, ahol Les azonnal levette a lábáról Sheilát, aki mint mondta "szerelem volt első látásra". A férfi négy év után elvitte a párját ugyanabba a kávézóba és megkérte a kezét. Hozzátette, hogy ha igent mond, akkor is gyorsan kell cselekedni, mert az ő korában nem tudni, hogy meddig él az ember.

Les Atwell és Sheila Walsh (Forrás: Telegraph)

A pár a családtagok és a barátok jelenlétében mondta ki a boldogító igent, a ceremónián jelen voltak az előző házasságokból született gyermekek és unokák is. Az ifjú pár kéthetes nászútra indul, egy Földközi-tengeri utazás keretében érintik Barcelonát, Rómát és Athént is.

A világrekordot egy francia pár tartja, akik 94, illetve 96 évesen házasodtak össze mér 2002-ben

NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm