Tesco: jégre tették az iskolát + fotók

2010. február 5. 10:02

Átadták Budapesten a Tesco Zöld a sulitok? elnevezésű programjának díjait. A PET-palack és aludoboz visszaváltó akció nyertese, a Budapest XIII. kerületében található Ady Endre Gimnázium tanulói örülhettek a fődíjnak, egy egész napra felállított saját jégpályának, ahol egy délutánon keresztül DJ Dominik zenélt.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. szeptemberben ismét hulladék-visszaváltó akciót hirdetett: a 2009. szeptember 11-étől 2010. január 11-éig tartó program lényege az volt, hogy az iskolák minden összegyűjtött 200 db PET-palack és alumíniumdoboz után kaptak egy pecsétet (az adott mennyiségért járó levásárolható vagy készpénzre váltható blokk mellett). A minden pecsétet tartalmazó, beküldött gyűjtőfüzetek sorsoláson vettek részt.

Fotó: Tesco


A szerencse a budapesti Ady Endre Gimnáziumnak kedvezett, így az ottani diákok örülhettek az egész napos korcsolya-bulinak. Az iskola udvarán felállított jégpályát délelőtt rendkívüli testnevelés órákon használhatták a tanulók, délután pedig DJ Dominik, alias Várkonyi Attila gondoskodott a remek hangulatról. Ez alkalomból a Zöld a sulitok? akció fődíjasának járó oklevelet is megkapták a nyertes iskola vezetői és diákjai.

 

Fotó: Tesco


Két további intézmény 300-300 ezer forintos Tesco vásárlási utalványt nyert: a szintén budapesti Számítástechnikai Általános Iskola és a Hernádnémetiben található Általános Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű, Alapfokú Művészetoktatási Iskola és Napközi Otthonos Óvoda.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

"A Zöld a sulitok? programunkkal szerettük volna elérni, hogy a tanulók hozzászokjanak az újrahasznosítható hulladék megfelelő gyűjtéséhez. Szeretnénk azt tudatosítani, hogy mindnyájunk közös felelőssége a hulladék-kérdés megfelelő kezelése. Nagyon örülünk neki, hogy ilyen sok iskolát megmozgatott a program", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A Tesco 2009. január elején számos áruházában vezette be a PET-palackok és alumíniumdobozok visszaváltási rendszerét, amely révén a vásárlókat bevonva törekszik az áruházlánc a környezetterhelés csökkentésére. A PET-palackok és alumíniumdobozok visszaváltása 49 hipermarketben érhető el.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?