Mától online beszélgethetsz a METRO-val

2010. január 18. 16:02

Mától új megjelenéssel és szolgáltatásokkal jelentkezik a METRO honlapja -áll az áruházlánc közleményében.

A honlap címének megújulása mellett, új struktúrával és szolgáltatásokkal érhető el mától az oldal. Az újításnak köszönhetően a honlap megjelenését, struktúráját és tartalmát átláthatóbbá és könnyen kezelhetőbbé tették, valamint új, interaktív szolgáltatásokkal bővítették az oldalt.

Az átláthatóbb struktúra könnyebb navigálást tesz lehetővé az olvasó számára, megkönnyítve a számukra fontos információk elérését. Az új szolgáltatások pedig követik a vásárlók igényeit.

Új megjelenés

fejlesztették a honlap megjelenését. A nagyobb felületen megjelenő oldalakat áttekinthetőbbé és olvashatóbbá tették.

Online lapozható akciós újságok és katalógusok

Múlt év vége óta általános akciós újságaik és katalógusaik bejelentkezés nélkül is elérhetővé váltak. További újításaik közé tartozik, hogy az új honlapon partnereik kiemelt katalógusaikat online lapozgatható formában is olvashatják. Ez a lapozható újság egyéb újdonságokat is kínál, hiszen egyedi bevásárló listát is készíthet a látogató az egyes termékekre kattintva, majd a listát elküldheti magának e-mailben vagy ki is nyomtathatja. Az újságokban szöveges keresésre is lehetőség van, pl beírható a keresőbe a termék neve (pl. szalámi) és a rendszer kilistáz minden olyan oldalt, ahol szalámi termék található.

Egyszerűsített bejelentkezés

A bejelentkezés folyamatát leegyszerűsítették. Egyszeri, kártyaszámmal történő regisztrációt követően partnereik e-mail címük és jelszavuk megadásával könnyen elérhetik a jelszóval védett tartalmakat és szolgáltatásokat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Online chat-es ügyfélszolgálat

Bejelentkezés után látogatóik egyszerűen és gyorsan kérhetnek információt új, online chat-es ügyfélszolgálatukon keresztül is. A szektorban egyedülálló szolgáltatás használatával az ügyfelek élőben beszélgethetnek/kérhetnek segítséget az operátoroktól, mint kiegészítő ingyenes szolgáltatás.

Megújult METRO hírlevél

A rendszeresen kiküldésre kerülő, megújult megjelenésű hírlevelekből partnereik elsőként értesülhetnek új akcióikról.

A mától elérhető új honlap folyamatosan bővül majd új szolgáltatásokkal, követve a partnerek állandóan változó igényeit.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm