1 °C Budapest

Megkezdődött az OTP elleni 25 milliárdos per

Pénzcentrum
2009. november 27. 16:32

Megkezdődött a Nitrogénművek Vegyipari Zrt. OTP Bank ellen indított kártérítési pere a Fővárosi Bíróságon, amely során a péti társaság 25,247 milliárd forintot követel a pénzintézettől - írta az MTI.

A felperes kérésére a tárgyalást vezető bíró a teljes perről kizárta a nyilvánosságot, mivel az indoklás szerint a felperesnek számos olyan üzleti titkot kell előadnia az alperessel, valamint más bankokkal kötött megállapodásokról, amelyek nyilvánosságra kerülése sértené a felek érdekeit.

A Nitrogénművek még május közepén perelte be a bankot, erőfölénnyel és joggal való visszaélés, valamint más, a polgári törvénykönyv paragrafusaiba ütköző eljárások miatt.

Az OTP Bank az első tárgyalást megelőzően a Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé közleményét, amely szerint a cég kereseti követelése teljes mértékben megalapozatlan, és a bírósági eljárás során dokumentumokkal fogják bizonyítani a perindítás alaptalanságát.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?