0 °C Budapest

Durva: 12 órát késett a WizzAir gépe

Pénzcentrum
2009. október 27. 09:17

A WizzAir szerint őket nem fenyegeti a SkyEurope-hoz hasonló csőd; a légitársaság egy repülőgép meghibásodásával és az olasz közlekedési sztrájkkal magyarázza, Madridból és Londonból Budapestre tartó járatának közel félnapos késését -írja a Magyar Nemzet.

Vasárnap 9-12 órás késéssel szállította Budapestre Madridból és Londonból utasait a WizzAir. A tetemes csúszás a hazai fapados légitársaság esetében azért is érdekes, mert nemrégiben jelentették be, hogy 26 gépből álló flottájukban egy pót-jármű is üzemel a hasonló esetek elkerülésére.

A fél napos csúszással utazókat az sem nyugtatta meg, hogy a társaság a nyáron 50 új gép beszerzéséről írt alá megállapodást az Airbus-szal. Az ijedtségnek nyilvánvaló alapjául szolgált a SkyEurope két hónappal ezelőtti csődje, ugyanakkor a WizzAir-nél úgy tájékoztattak, hogy esetükben ez a feltételezés alaptalan. A késés hátterében az egyik gépük műszaki meghibásodása áll, miközben a tartalék repülő az olasz közlekedési sztrájk okozta menetrendváltozás miatt nem állhatott az utasok rendelkezésére.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm