16 °C Budapest

Feltörte a flasztert egy gigakábel az Erzsébet téren - a járókelőknek káprázott a szemük

2009. október 6. 18:02

A T-Home az optika hálózatban rejlő lehetőségek népszerűsítésére hazánkban újszerűnek mondható háromdimenziós járdafestést készített tegnap Budapesten, melyet a tervek szerint néhány vidéki helyszín követ.

A kampány részeként, teaser jelleggel, körülbelül 8 nyolc óra leforgása alatt készült alkotás október 11-ig tekinthető meg Budapest belvárosában, az Erzsébet téren, a Gödör Klub előtt. A T-Home a festmény kivitelezésével a Kirowski digitális marketing ügynökséget bízta meg.

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája a hazai szolgáltatók közül - az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (FTTH, fiber-to-the-home) - elsőként vitte be a lakásokba a jövő technológiáját.

Ennek köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 80 Mbit/s letöltési sebességgel, valamint a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD minőségben is kínáló IPTV szolgáltatás.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?