13 °C Budapest

Feltörte a flasztert egy gigakábel az Erzsébet téren - a járókelőknek káprázott a szemük

2009. október 6. 18:02

A T-Home az optika hálózatban rejlő lehetőségek népszerűsítésére hazánkban újszerűnek mondható háromdimenziós járdafestést készített tegnap Budapesten, melyet a tervek szerint néhány vidéki helyszín követ.

A kampány részeként, teaser jelleggel, körülbelül 8 nyolc óra leforgása alatt készült alkotás október 11-ig tekinthető meg Budapest belvárosában, az Erzsébet téren, a Gödör Klub előtt. A T-Home a festmény kivitelezésével a Kirowski digitális marketing ügynökséget bízta meg.

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája a hazai szolgáltatók közül - az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (FTTH, fiber-to-the-home) - elsőként vitte be a lakásokba a jövő technológiáját.

Ennek köszönhetően a lakosság és az intézmények számára mindennapossá válhat a zenei és multimédiás tartalmak villámgyors letöltése akár 80 Mbit/s letöltési sebességgel, valamint a több tévékészüléken nyújtott, egyes televíziós csatornák és a Videotéka meghatározott filmjeit HD minőségben is kínáló IPTV szolgáltatás.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45