21 °C Budapest

Új co-branded kártya a Citibanktól - rózsaszínben látod majd a világot

Pénzcentrum
2009. szeptember 30. 15:02

Az első évben éves kártyadíj nélkül használhatják az új banki ügyfelek a T-Home és T-Mobile Kapcsolat Program keretében igényelhető új Citibank hitelkártyákat.

A kártyabirtokosok a hitelkártya jóváhagyásától számított három hónapig tartó promóciós időszakban 20, illetve 10 százalékos visszatérítést kapnak a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján. A visszatérítés mértéke attól függ, hogy az ügyfél arany vagy ezüst hitelkártyával rendelkezik. Az új hitelkártyát a távközlési iparágban vezető Magyar Telekom Kapcsolat Programjában arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező, havidíjas ügyfelei igényelhetik.

A három hónapos promóciós időszakban az arany hitelkártyához 20 százalék, maximum 5 ezer forint visszatérítés kapcsolódik a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján, míg az ezüst hitelkártya esetén a visszatérítés 10 százalék, maximum 2 ezer forint. A promóciós időszak lejártát követően a visszatérítés 10 százalék, maximum 2500 forint az első, illetve 5 százalék, maximum 1000 forint a második esetben.

A hitelkártya igénylésekor rögzített csoportos beszedési megbízás felállítása és teljesítése díjmentes. Az adott hónapban kalkulált visszatérítés összege a következő havi hitelkártyaszámlán kerül jóváírásra. Az Arany hitelkártyához ingyenes utazási biztosítás jár. Az első éves kártyadíjmentesség az új banki ügyfelek számára biztosított. További információ az új hitelkártyákról a www.citibank.hu oldalon olvasható.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05