Új co-branded kártya a Citibanktól - rózsaszínben látod majd a világot

Pénzcentrum
2009. szeptember 30. 15:02

Az első évben éves kártyadíj nélkül használhatják az új banki ügyfelek a T-Home és T-Mobile Kapcsolat Program keretében igényelhető új Citibank hitelkártyákat.

A kártyabirtokosok a hitelkártya jóváhagyásától számított három hónapig tartó promóciós időszakban 20, illetve 10 százalékos visszatérítést kapnak a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján. A visszatérítés mértéke attól függ, hogy az ügyfél arany vagy ezüst hitelkártyával rendelkezik. Az új hitelkártyát a távközlési iparágban vezető Magyar Telekom Kapcsolat Programjában arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező, havidíjas ügyfelei igényelhetik.

A három hónapos promóciós időszakban az arany hitelkártyához 20 százalék, maximum 5 ezer forint visszatérítés kapcsolódik a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján, míg az ezüst hitelkártya esetén a visszatérítés 10 százalék, maximum 2 ezer forint. A promóciós időszak lejártát követően a visszatérítés 10 százalék, maximum 2500 forint az első, illetve 5 százalék, maximum 1000 forint a második esetben.

A hitelkártya igénylésekor rögzített csoportos beszedési megbízás felállítása és teljesítése díjmentes. Az adott hónapban kalkulált visszatérítés összege a következő havi hitelkártyaszámlán kerül jóváírásra. Az Arany hitelkártyához ingyenes utazási biztosítás jár. Az első éves kártyadíjmentesség az új banki ügyfelek számára biztosított. További információ az új hitelkártyákról a www.citibank.hu oldalon olvasható.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm