24 °C Budapest

Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

2009. szeptember 16. 10:02

Már a rendőrség is vizsgálja azt a néhány perces videót, ami a napokban került fel az internetre. A kisfilmen az látszik, amint egy angliai hipermarketben zárás után "szórakoznak" a dolgozók.

Megdöbbentő videó került fel az internetre, mely az Asda hipermarket-lánc Preston-i áruházában készült -ott, ahol nemrég az üzletlánc egy reklámfilmjét is forgatták.

A mobiltelefonnal készült videón többek között az látszik, amint egy Asda-egyenruhát viselő férfi téves tűzjelzést ad le (és ezzel riasztja a tűzoltókat), össze-vissza dobálja a berendezési tárgyakat, a raktárban tojásokat vág a falhoz, az eladótérben található hűtőpulton szétszórja és összekeveri a termékeket, fagyasztott élelmiszerekre teszi a lábát, majd kibont és megnyal egy mélyhűtött csirkét. A gusztustalanságokat azzal is tetézi, hogy egy, a raktárban található szemetesbe vizel.


Gyomorforgató Tesco-hűtő! Megdöbbentő képek! Kattints!


A férfiról annyit lehet tudni, hogy 2005 és 2008 között az Asda dolgozója volt, de elbocsátották. A videó első része vélhetően még akkor készült, amikor a boltban dolgozott, az utolós egy perc azonban már 2009-es, tehát jóval elbocsátása után jutott be a bezárt áruházba.

A rendőrség jelenleg elemzi az ipari kamerák felvételét, és azt is vizsgálják, ki lehetett az, aki filmre vette a volt munkatárs "produkcióját".

Az Asda szóvivője elmondta: az áruházlánc vezetősége egyértelműen felháborítónak tartja a férfi viselkedését, és elítéli azt. Három éve bocsátották el a dolgozót, most pedig rendőrségi feljelentést is tettek ellene.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A videó megtekintéséhez kattints ide!

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm