6 °C Budapest

Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

2009. szeptember 16. 10:02

Már a rendőrség is vizsgálja azt a néhány perces videót, ami a napokban került fel az internetre. A kisfilmen az látszik, amint egy angliai hipermarketben zárás után "szórakoznak" a dolgozók.

Megdöbbentő videó került fel az internetre, mely az Asda hipermarket-lánc Preston-i áruházában készült -ott, ahol nemrég az üzletlánc egy reklámfilmjét is forgatták.

A mobiltelefonnal készült videón többek között az látszik, amint egy Asda-egyenruhát viselő férfi téves tűzjelzést ad le (és ezzel riasztja a tűzoltókat), össze-vissza dobálja a berendezési tárgyakat, a raktárban tojásokat vág a falhoz, az eladótérben található hűtőpulton szétszórja és összekeveri a termékeket, fagyasztott élelmiszerekre teszi a lábát, majd kibont és megnyal egy mélyhűtött csirkét. A gusztustalanságokat azzal is tetézi, hogy egy, a raktárban található szemetesbe vizel.


Gyomorforgató Tesco-hűtő! Megdöbbentő képek! Kattints!


A férfiról annyit lehet tudni, hogy 2005 és 2008 között az Asda dolgozója volt, de elbocsátották. A videó első része vélhetően még akkor készült, amikor a boltban dolgozott, az utolós egy perc azonban már 2009-es, tehát jóval elbocsátása után jutott be a bezárt áruházba.

A rendőrség jelenleg elemzi az ipari kamerák felvételét, és azt is vizsgálják, ki lehetett az, aki filmre vette a volt munkatárs "produkcióját".

Az Asda szóvivője elmondta: az áruházlánc vezetősége egyértelműen felháborítónak tartja a férfi viselkedését, és elítéli azt. Három éve bocsátották el a dolgozót, most pedig rendőrségi feljelentést is tettek ellene.

A videó megtekintéséhez kattints ide!

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 5. 13:30