Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

2009. szeptember 16. 10:02

Már a rendőrség is vizsgálja azt a néhány perces videót, ami a napokban került fel az internetre. A kisfilmen az látszik, amint egy angliai hipermarketben zárás után "szórakoznak" a dolgozók.

Megdöbbentő videó került fel az internetre, mely az Asda hipermarket-lánc Preston-i áruházában készült -ott, ahol nemrég az üzletlánc egy reklámfilmjét is forgatták.

A mobiltelefonnal készült videón többek között az látszik, amint egy Asda-egyenruhát viselő férfi téves tűzjelzést ad le (és ezzel riasztja a tűzoltókat), össze-vissza dobálja a berendezési tárgyakat, a raktárban tojásokat vág a falhoz, az eladótérben található hűtőpulton szétszórja és összekeveri a termékeket, fagyasztott élelmiszerekre teszi a lábát, majd kibont és megnyal egy mélyhűtött csirkét. A gusztustalanságokat azzal is tetézi, hogy egy, a raktárban található szemetesbe vizel.


Gyomorforgató Tesco-hűtő! Megdöbbentő képek! Kattints!


A férfiról annyit lehet tudni, hogy 2005 és 2008 között az Asda dolgozója volt, de elbocsátották. A videó első része vélhetően még akkor készült, amikor a boltban dolgozott, az utolós egy perc azonban már 2009-es, tehát jóval elbocsátása után jutott be a bezárt áruházba.

A rendőrség jelenleg elemzi az ipari kamerák felvételét, és azt is vizsgálják, ki lehetett az, aki filmre vette a volt munkatárs "produkcióját".

Az Asda szóvivője elmondta: az áruházlánc vezetősége egyértelműen felháborítónak tartja a férfi viselkedését, és elítéli azt. Három éve bocsátották el a dolgozót, most pedig rendőrségi feljelentést is tettek ellene.

A videó megtekintéséhez kattints ide!

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?